Το μεγάλο παράπονο της Βέφας Αλεξιάδου: «Η Ελένη Μενεγάκη δε με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί;»

April 19, 2024


Σε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, η Βέφα Αλεξιάδου αναφέρθηκε στην πάλαι ποτέ συνεργάτιδά της, Ελένη Μενεγάκη, εκφράζοντας το παράπονό της.Ερωτηθείσα, τι θα έκανε, αν η παρουσιάστρια του Mega την προσκαλούσε στην εκπομπή της, η μαγείρισσα υπογράμμισε «δε νομίζω να πάω στην Ελένη. Η Ελένη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί; Εγώ δεν ψυχράθηκα ποτέ με κανέναν και ούτε κρατάω κακίες. Αν η Ε…

...λένη αποφασίζει και με καλέσει, εντάξει. Όμως, δε θα παρακαλέσω κανέναν, εντάξει. Θα πάω εκεί που θα μου κάνουν την τιμή να με προσκαλέσουν».Διαβάστε επίσης: Δυστυχώς, έγινε γνωστό για την 90χρονη Βέφα Αλεξιάδου: «Την εγκατέλειψαν όλοι» (video)Σχετικά με την αυτοβιογραφία της, η...

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, η Βέφα Αλεξιάδου αναφέρθηκε στην πάλαι ποτέ συνεργάτιδά της, Ελένη Μενεγάκη, εκφράζοντας το παράπονό της.

Ερωτηθείσα, τι θα έκανε, αν η παρουσιάστρια του Mega την προσκαλούσε στην εκπομπή της, η μαγείρισσα υπογράμμισε «δε νομίζω να πάω στην Ελένη. Η Ελένη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί; Εγώ δεν ψυχράθηκα ποτέ με κανέναν και ούτε κρατάω κακίες. Αν η Ελένη αποφασίζει και με καλέσει, εντάξει. Όμως, δε θα παρακαλέσω κανέναν, εντάξει. Θα πάω εκεί που θα μου κάνουν την τιμή να με προσκαλέσουν».

Διαβάστε επίσης: Δυστυχώς, έγινε γνωστό για την 90χρονη Βέφα Αλεξιάδου: «Την εγκατέλειψαν όλοι» (video)

Σχετικά με την αυτοβιογραφία της, η Βέφα Αλεξιάδου επισήμανε «όλοι περίμεναν να δουν τι θα γράψω για την Ελένη, για την Φαίη και τέτοια θέματα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτή η γραφή. Φυσικά και δεν έγραψα για την επαγγελματική μου σχέση με την Ελένη, αλλά και με όλους όσους συνεργάστηκα. Όμως, δε μάλωσα ποτέ με κανέναν προσωπικά. Γιατί να μαλώσω, άλλωστε. Μπορεί κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με κάποιους ανθρώπους κάπου να με στενοχώρησαν ή να τους στενοχώρησα. Αυτά δεν μετράνε. Και οι τρεις παρουσιαστές που συνεργάστηκα με βοήθησαν».

Βέφα Αλεξιάδου

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω του γεγονότος, ότι δε θα συνεχίσει στο Mega, μετά την φετινή τηλεοπτική σεζόν, με την ίδια να προχωρά στην πρώτη της αντίδραση,

Μετά την απόφασή της, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της στην οποία είναι σχεδόν άβαφη και μας καλημέρισε από το σπιτικό της στα Μελίσσια με ένα τεράστιο χαμόγελο. Η Ελένη λοιπόν απαντά με ένα χαμόγελο σε όλους όσους σχολιάζουν το τηλεοπτικό της μέλλον και σε όλους όσους είπαν ότι δημοσιεύει φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ γιατί είναι περίοδο μεταγραφών.

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση να φύγει από το Mega, βάζοντας τέλος σε τρία χρόνια συνεργασίας, παρότι ακόμη δεν έχει τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν, με την ίδια να το ανακοινώνει στους συνεργάτες της, ώστε να προχωρήσουν στα επόμενα βήματά τους.

Η ίδια δεν μίλησε πουθενά αλλού γι’ αυτό, καθώς δεν της αρέσει να γίνεται θέμα συζήτησης και να γίνονται σενάρια γύρω από το όνομά της, ωστόσο οι κάμερες την περίμεναν έξω από το στούντιο την Πέμπτη (18/4) και για να μην προσβάλλει όλους επιθυμούσαν να την ακούσουν, σταμάτησε με το αμάξι της και έκανε μία παράκληση.

«Με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε. Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ήθελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως το κάνετε όλα αυτά τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.