Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – Νέες δηλώσεις της συζύγου του και αισιόδοξα μηνύματα

May 2, 2024


Δημήτρης Κόκοτας: «Αντέδρασε στο πρώτο ερέθισμα», λένε χαρακτηριστικά οι γιατροί τουΜε ευχάριστα νέα ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα για τον Δημήτρη Κόκοτα, αφού φαίνεται πως πλέον επικοινωνεί μερικώς με το περιβάλλον και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ σε νέες δηλώσεις προέβη και η σύζυγός του.Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες την Κυριακή των Βαΐων ανταποκρίθηκε ανοίγοντας τα μάτια του….

...ια του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time” η πορεία της υγείας του βελτιώνεται. «Αντέδρασε στο πρώτο ερέθισμα», λένε χαρακτηριστικά οι γιατροί του.Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, ενώ η σύζυγός του Κατερίνα, είπε στην εφημερίδα: «Κάθε μέρα...

Δημήτρης Κόκοτας: «Αντέδρασε στο πρώτο ερέθισμα», λένε χαρακτηριστικά οι γιατροί του

Με ευχάριστα νέα ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα για τον Δημήτρη Κόκοτα, αφού φαίνεται πως πλέον επικοινωνεί μερικώς με το περιβάλλον και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ σε νέες δηλώσεις προέβη και η σύζυγός του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες την Κυριακή των Βαΐων ανταποκρίθηκε ανοίγοντας τα μάτια του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “On Time” η πορεία της υγείας του βελτιώνεται. «Αντέδρασε στο πρώτο ερέθισμα», λένε χαρακτηριστικά οι γιατροί του.

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, ενώ η σύζυγός του Κατερίνα, είπε στην εφημερίδα: «Κάθε μέρα περιμένουμε και κάτι καινούργιο, οι γιατροί δεν μπορούν να τα πουν όλα στο 100%. Αντιδρά, ναι… εννοώ ότι έχει κάποιες αντιδράσεις, αλλά έχει κάποια σωληνάκια που χρειάζονται, γιατί δεν έχει ξυπνήσει, για να λειτουργήσει μόνος του, χρειάζεται ακόμα υποστήριξη. Δεν ξέρω τη λειτουργία του καθενός από τα σωληνάκια. Είναι ακόμη στη ΜΕΘ»

Πριν από μία εβδομάδα που έγινε το εγκεφαλογράφημα στον τραγουδιστή, ήταν καλό επομένως οι γιατροί προχώρησαν στην αφύπνισή του.

«Πηγαίνω και τον βλέπω καθημερινά και ενημερώνομαι για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη. Το παιδί είναι μια χαρά, με την έννοια ότι της λείπει ο μπαμπάς της. Είμαι αισιόδοξη, δεν έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή κάτι αρνητικό. Ο Δημήτρης θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως ήταν πριν… Νιώθω ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν, σαν να μην έχουν γίνει. Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, έχει μια καλή πορεία και όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο. Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να κάνουν πρόβλεψη, είναι πολύ συγκρατημένοι. Εγώ από την πρώτη μέρα τους ζητάω να μου που τι γίνεται σήμερα, όχι για το αύριο και για έναν μήνα μετά. Δεν θέλω ούτε να ενθουσιαστώ, ούτε να απογοητευτώ, θέλω να ξέρω το τώρα… Κάθε μέρα περιμένουμε».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.