Survivor trailer 2/5: «Ήρθε η ώρα να φύγετε…» – «Βόμβα» με την ανακοίνωση Λιανού, η ελληνοτουρκική μάχη και η μονομαχία που θα ανατρέψει τα δεδομένα…

May 2, 2024


Survivor trailer 2/5: Τα παίζει όλα για όλα ο ΣΚΑΙ αυτή τη σεζόν, αφού αν και Μεγάλη Πέμπτη το κανάλι του Φαλήρου θα προβάλλει νέο επεισόδιο Survivor 2024 και μάλιστα με μία δυνατή ελληνοτουρκική αναμέτρηση.Με την ευκαιρία, δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο.Κόκκινοι και Μπλε των δύο χωρών, Ελλάδας – Τουρκίας θα ριχτούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με έπαθλο μία μοναδική «απόδραση» σ…

...το εξωτικό Κουρασάο.Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στου παίκτες και εκείνοι τα δίνουν όλα για να κατακτήσουν το πολυπόθητο ταξίδι.Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική μάχη στο αποψινό επεισόδιο, αφού έφτασε η ώρα για την μεγάλη μονομαχία της εβδομάδας ανάμεσα σε...

Survivor trailer 2/5: Τα παίζει όλα για όλα ο ΣΚΑΙ αυτή τη σεζόν, αφού αν και Μεγάλη Πέμπτη το κανάλι του Φαλήρου θα προβάλλει νέο επεισόδιο Survivor 2024 και μάλιστα με μία δυνατή ελληνοτουρκική αναμέτρηση.

Με την ευκαιρία, δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο.

Κόκκινοι και Μπλε των δύο χωρών, ΕλλάδαςΤουρκίας θα ριχτούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με έπαθλο μία μοναδική «απόδραση» στο εξωτικό Κουρασάο.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στου παίκτες και εκείνοι τα δίνουν όλα για να κατακτήσουν το πολυπόθητο ταξίδι.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική μάχη στο αποψινό επεισόδιο, αφού έφτασε η ώρα για την μεγάλη μονομαχία της εβδομάδας ανάμεσα σε Γιώργο, Θοδωρή, Ασημίνα και Αναστασία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την περίπτωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και όλα όσα φτάνουν στα γραφεία μας.

Εδώ και λίγες μέρες σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι την αίσθηση αλλά και την πληροφορία ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου «πνίγεται» στον Άγιο Δομίνικο. Και γι’ αυτό ζήτησε από τους συμπαίκτες της να βγει υποψήφια προς αποχωρήσει. Αλλά δεν είναι τυχαίο ότι την φωνάζουν «βουνό».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αποχωρήσει από το Survivor 2024 ή όχι, όμως έχει μάθει να δίνει μάχες. Δεν της πάει η καρδιά να κάτσει να χάσει. Ήθελε να είναι υποψήφια για να το σκεφτεί και στην χειρότερη αν αποχωρούσε δεν θα την χαλούσε κιόλας. Ποιες είναι οι τελευταίες πληροφορίες που μας έρχονται σχετικά με την πιθανή αποχώρησή της;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.