Ελένη Τσολάκη για Ελένη Μενεγάκη: «Ζητούσαν μέχρι και τη σακούλα που κρατούσε στα χέρια της»

April 19, 2024


Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εμπορική αξία που έχει το όνομα της συναδέλφου της στις διαφημιστικές εταιρείες, ασχέτως από τα νούμερα τηλεθέασης που μπορεί να έρθουν ή όχι.«Η Ελένη ξέρει τι κάνει, πότε και πόσο να μιλήσει, μέχρι και πότε να… γνέψει. Από την η…

...μέρα που τη γνώρισα στον Alpha πίστευα ότι κάθε κίνηση της Ελένης Μενεγάκη θα πρέπει να διδάσκεται στο πανεπιστήμιο, για το πώς πρέπει επικοινωνιακά να χειρίζονται οι άνθρωποι της καριέρες τους», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.Δείτε επίσης: Αντρέας Μικρούτσικος: «Αν η Ελένη έκανε...

Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εμπορική αξία που έχει το όνομα της συναδέλφου της στις διαφημιστικές εταιρείες, ασχέτως από τα νούμερα τηλεθέασης που μπορεί να έρθουν ή όχι.

«Η Ελένη ξέρει τι κάνει, πότε και πόσο να μιλήσει, μέχρι και πότε να… γνέψει. Από την ημέρα που τη γνώρισα στον Alpha πίστευα ότι κάθε κίνηση της Ελένης Μενεγάκη θα πρέπει να διδάσκεται στο πανεπιστήμιο, για το πώς πρέπει επικοινωνιακά να χειρίζονται οι άνθρωποι της καριέρες τους», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε επίσης: Αντρέας Μικρούτσικος: «Αν η Ελένη έκανε 25%, θα συνέχιζε! Tο κανάλι θέλει κάποια…»

Στη συνέχεια της συζήτησης μίλησε και για την εμπορική δύναμη της Ελένης Μενεγάκη. «Τα νούμερα τα βλέπουμε μόνο εμείς. Ούτε ο κόσμος, ούτε οι εμπορικές διευθύνσεις των καναλιών ενδιαφέρονται αν κάνουμε 3 ή 5%. Οι διαφημιστικές εταιρείες δεν ενδιαφέρονται για την τηλεθέαση, αλλά για τα νούμερα που κάνει κάθε λογαριασμός στο Μέσο που θέλουν να διαφημιστούν», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Τσολάκη.

Και συμπλήρωσε: «Αν έχω 1 εκατομμύριο followers στο Instagram και έχω υψηλό engangement, τους ενδιαφέρω, ακόμα και αν κάνω 1% τηλεθεάση. Μπορεί να μην έρθουν να τοποθετηθούν στην εκπομπή μου αλλά στα social, σαν μονάδα και σαν brand, θα έχω τη δυναμική μου».

Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για την Ελένη Μενεγάκη

«Ήμουν χθες στο event μιας εταιρείας και μιλούσα με τους ανθρώπους, που μέσα στα χρόνια έχουν τοποθετήσει τα προϊόντα τους στην εκπομπή της Ελένης. Μου λέει μία κυρία: “Βγάζουμε το προϊόν, το είχαμε βάλει σε μία σακούλα και σε κάποια στιγμή η Ελένη την πήρε στα χέρια της. Είχαμε εκατοντάδες τηλεφωνήματα στην εταιρεία που μας ζητούσαν τη σακούλα”! Καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάμε; Ζητούσαν τη σακούλα!», σχολίασε η Ελένη Τσολάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.