Παίκτρια του Παναθηναϊκού διαγνώστηκε με καρκίνο: «Η μάχη μόλις ξεκίνησε» – Η συγκινητική ανάρτηση

May 2, 2024


Πριν από μερικές ημέρες, η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κατέκτησε το πρωτάθλημα ενάντια στον Ολυμπιακό και πανηγύριζε για ώρες, με τον κόσμο να χειροκροτά τις παίκτριες. Υπήρξε, όμως, μία απουσία, η οποία συζητήθηκε. Εκτός τελικού έμεινε η λίμπερο Πέννυ Ρόγκα, η οποία, βέβαια, ενημερωνόταν και στήριξε με την ψυχή της τις συμπαίκτριές της καθ’ όλη τη διάρκεια.Μέχρι και χθες 1/5, δεν ήταν γνωστοί οι…

... λόγοι της απουσίας της, αν και οι κοντινοί της άνθρωποι και τα μέλη της ομάδας της γνώριζαν πως είχε να κάνει με την υγεία της. Την πρώτη μέρα του Μάη, ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να ανακοινώσει στον κόσμο τι συμβαίνει, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η...

Πριν από μερικές ημέρες, η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κατέκτησε το πρωτάθλημα ενάντια στον Ολυμπιακό και πανηγύριζε για ώρες, με τον κόσμο να χειροκροτά τις παίκτριες. Υπήρξε, όμως, μία απουσία, η οποία συζητήθηκε. Εκτός τελικού έμεινε η λίμπερο Πέννυ Ρόγκα, η οποία, βέβαια, ενημερωνόταν και στήριξε με την ψυχή της τις συμπαίκτριές της καθ’ όλη τη διάρκεια.

Μέχρι και χθες 1/5, δεν ήταν γνωστοί οι λόγοι της απουσίας της, αν και οι κοντινοί της άνθρωποι και τα μέλη της ομάδας της γνώριζαν πως είχε να κάνει με την υγεία της. Την πρώτη μέρα του Μάη, ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να ανακοινώσει στον κόσμο τι συμβαίνει, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εξομολόγηση της παίκτριας του Παναθηναϊκού, Πέννυς Ρόγκα, για την μάχη που δίνει για την υγεία της

Η αθλήτρια πριν από λίγο καιρό ανακάλυψε πως έχει καρκίνο και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μόλις ξεκίνησε την θεραπεία της. «Μέρα πρώτη, η μάχη μόλις ξεκίνησε. Ψηλά το κεφάλι! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα σημαντικά λόγια που μου είπατε», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε η 36χρονη και γέμισε με μηνύματα θαυμασμού και στήριξης στα σχόλια.

Δείτε επίσης: Πασίγνωστη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού – «Τους τελευταίους 10 μήνες έκανα 4 χειρουργεία»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.