Μέχρι και προτάσεις γάμου δέχεται ο 29χρονος υποσμηναγός του F-16 που σώθηκε: «Να έχει ο παίδαρος πάντα υγεία» – Φρενίτιδα στα social media (video)

March 28, 2024


Στα πλάνα από την διάσωση του πιλότου φαίνονται τα μανιασμένα κύματα που δυσκόλεψαν την διάσωση, την κακή κατάσταση θαλάσσης και το πλωτό, μιάμιση ώρα έμεινε στο νερό ο ιπτάμενος αλλά επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με το κινητό του με τον πατέρα του.Ο πατέρας του πιλότου του F-16 μίλησε αποκλειστικά στο Live News και σκόρπισε ικανοποίηση με την είδηση πώς ο πιλότος είναι καλά στην υγεία του.Ο 2…

...9χρονος υποσμηναγός ενημέρωσε με το κινητό του ότι είναι σώος μέσα στη λέμβο. Ο Υποσμηναγός είχε καταφέρει να ανοίξει και να ανέβει στη μικρή σωσίβια λέμβο που βρισκόταν πάνω του στο κιτ επιβίωσης, όταν βρέθηκε στα παγωμένα νερά. Πάνω του είχε το κινητό του τηλέφωνο το οποίο...

Στα πλάνα από την διάσωση του πιλότου φαίνονται τα μανιασμένα κύματα που δυσκόλεψαν την διάσωση, την κακή κατάσταση θαλάσσης και το πλωτό, μιάμιση ώρα έμεινε στο νερό ο ιπτάμενος αλλά επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή με το κινητό του με τον πατέρα του.

Ο πατέρας του πιλότου του F-16 μίλησε αποκλειστικά στο Live News και σκόρπισε ικανοποίηση με την είδηση πώς ο πιλότος είναι καλά στην υγεία του.

Ο 29χρονος υποσμηναγός ενημέρωσε με το κινητό του ότι είναι σώος μέσα στη λέμβο. Ο Υποσμηναγός είχε καταφέρει να ανοίξει και να ανέβει στη μικρή σωσίβια λέμβο που βρισκόταν πάνω του στο κιτ επιβίωσης, όταν βρέθηκε στα παγωμένα νερά. Πάνω του είχε το κινητό του τηλέφωνο το οποίο αν και είχε βραχεί λειτουργούσε και είχε σήμα. Ο 29χρονος ιπτάμενος λειτουργώντας με απόλυτη ψυχραιμία, όπως άλλωστε είχε εκπαιδευτεί στο ΣΕΘΕ στην Καλαμάτα, κατάφερε να τηλεφωνήσει στη Μοίρα του και ενημέρωσε ότι βρίσκεται σώος πάνω στη λέμβο περιμένοντας βοήθεια.

Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου για την υγεία του ιπτάμενου μετά την απώλεια του μαχητικού F-16. Ενδεικτικά γράφτηκαν: «πρώτα να είναι καλά ο άνθρωπος, μόνο καμιά κατάρριψη να μην έχει γίνει και το καλύψουν θα γίνει το σώσε».

Ο Παναγιώτης Αποστολάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην υπηρεσία του και με πάθος για την Πολεμική Αεροπορία παρότι και οι δύο γονείς του είναι στρατιωτική στον στρατό ξηράς, ο πατέρας απόστρατος και η μητέρα εν ενεργεία στο στρατοδικείο Λαρίσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.