Survivor spoiler 28/4: ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΑΠΌΨΕ – Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

April 28, 2024


Ανατρεπτικό θα είναι απόψε 28/4 το επεισόδιο του Survivor και αυτό γιατί ένας σημαντικός κανόνες αλλάζει από σήμερα στα αγωνιστικά του παιχνιδιού. Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer την ανακοίνωση θα κάνει ο Γιώργος Λιανός και όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.Συγκεκριμένα, από εδώ και στο εξής τα ματσαρίσματα θα είναι μεικτά. Δηλαδή, οι άντρες θα μπορούν να παίζουν με τις γυναίκες και παράλληλ…

...α οι γυναίκες με του άντρες. Όποιος Μπλε μπορεί να επιλέξει όποιον θέλει από τους κόκκινους και τούμπαλιν.Αυτό σημαίνει πως οι αγώνες από εδώ και πέρα θα είναι αρκετοί σκληροί και δύσκολοι για ορισμένους, καθώς πολλοί θα είναι εκείνοι που θα το εκμεταλλευτούν. Από το Πάσχα...

Ανατρεπτικό θα είναι απόψε 28/4 το επεισόδιο του Survivor και αυτό γιατί ένας σημαντικός κανόνες αλλάζει από σήμερα στα αγωνιστικά του παιχνιδιού. Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer την ανακοίνωση θα κάνει ο Γιώργος Λιανός και όλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, από εδώ και στο εξής τα ματσαρίσματα θα είναι μεικτά. Δηλαδή, οι άντρες θα μπορούν να παίζουν με τις γυναίκες και παράλληλα οι γυναίκες με του άντρες. Όποιος Μπλε μπορεί να επιλέξει όποιον θέλει από τους κόκκινους και τούμπαλιν.

Αυτό σημαίνει πως οι αγώνες από εδώ και πέρα θα είναι αρκετοί σκληροί και δύσκολοι για ορισμένους, καθώς πολλοί θα είναι εκείνοι που θα το εκμεταλλευτούν. Από το Πάσχα και μετά που μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό τα πράγματα δυσκολεύουν και κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει από το Survivor.

Πάμε στο θέμα μας όμως, ο αγώνας απόψε θα είναι ιδιαίτερα σκληρός εξαιτίας ακριβώς αυτού του λόγου. Κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για τέτοια αλλαγή και θα γίνουν πολλά λάθη στις επιλογές των αντιπάλων. Μάλιστα, οι εντάσεις κατά την διάρκεια του αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα είναι πολλές.

Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει την 1η ασυλία στο Survivor

Survivor spoiler 28/4

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ένα μικρό προβάδισμα το έχουν οι Κόκκινοι. Και οι δυο ομάδες είναι δυνατές, ωστόσο, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη – που δεν ήταν και ο καλύτερος αγωνιστικά – έχουν ένα μικρό συν στον αγώνα. Βέβαια, και οι Μπλε έχουν τα δυο δυνατά τους χαρτιά ΧρυσαειδήΜπολέτση.

Σύντομα θα επιστρέψουμε με 100% επιβεβαιωμένο spoil!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.