Αθηνά Οικονομάκου: Η απόφαση που πήρε μετά το διαζύγιο από τον Μιχόπουλο – Η κίνηση στο Instagram

April 28, 2024


Οριστικό είναι το τέλος στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου όπως ανακοίνωσαν και οι ίδιοι με την επίσημη ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ πριν μερικές ημέρες. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να λήξει το γάμο του, ωστόσο θέλουν διακριτικότητα καθώς θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους.Το διαζύγιό αυτό ήδη έχει συζητηθεί έντονα, καθώς πριν μερικές εβδομάδες παρόλο που είχαν βγει φήμες, η…

... ηθοποιός είχε βγει δημόσια στην κάμερα και τις είχε διαψεύσει - δείτε εδώ την αντίδραση της.Η κίνηση της Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον ΜιχόπουλοΤην αρχή για τις αλλαγές στο Instagram έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος, καθώς από δημόσιο έκανε το προφίλ του ιδιωτικό, καθώς είναι...

Οριστικό είναι το τέλος στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου όπως ανακοίνωσαν και οι ίδιοι με την επίσημη ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ πριν μερικές ημέρες. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να λήξει το γάμο του, ωστόσο θέλουν διακριτικότητα καθώς θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Το διαζύγιό αυτό ήδη έχει συζητηθεί έντονα, καθώς πριν μερικές εβδομάδες παρόλο που είχαν βγει φήμες, η ηθοποιός είχε βγει δημόσια στην κάμερα και τις είχε διαψεύσει – δείτε εδώ την αντίδραση της.

Η κίνηση της Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Μιχόπουλο

Την αρχή για τις αλλαγές στο Instagram έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος, καθώς από δημόσιο έκανε το προφίλ του ιδιωτικό, καθώς είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να τραβάει την προσοχή.

Από πλευράς της, η Αθηνά Οικονομάκου άλλαξε το bio της. Συγκεκριμένα, έβγαλε εντελώς την ιδιότητα “Wife of @feeltheflownow” (σύζυγος Μιχόπουλου).

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Ποιος είναι ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στη χώρα. Σε ηλικία 41 ετών και έχοντας σπουδάσει ξενοδοχειακά στο Παρίσι, διαθέτει με τον αδερφό του Ιάσονα, δυο μεγάλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα στην Μύκονο και ένα στην Σαντορίνη με την ονομασία Kyvotos.

O επιχειρηματίας ωστόσο, δραστηριοποιείται περισσότερο σε αυτό της Σαντορίνης, όπου με την Αθηνά Οικονομάκου και τα παιδιά τους περνούσαν εκεί μεγάλο διάστημα των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Φίλιππος Μιχόπουλος Αθηνά Οικονομάκου

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος επίσης, όπως βλέπει κανείς από τα social media είναι και λάτρης τόσο των χλιδάτων ταξιδιών όσο και των σπορ! Τα παιδιά του ωστόσο είναι πάντα κύρια προτεραιότητα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.