Βόμβα που ανατρέπει τα πάντα από Μιχάλη Γιαννάκο για Γιώργο Μαζωνάκη: «Είμαι σίγουρος ότι η προποφόλη χορηγήθηκε γιατί ο τραγουδιστής είχε αντ..»
Βόμβα που ανατρέπει τα πάντα από Μιχάλη Γιαννάκο για Γιώργο Μαζωνάκη: «Είμαι σίγουρος ότι η προποφόλη χορηγήθηκε γιατί ο τραγουδιστής είχε αντ..»
Την άποψή του γύρω από την προποφόλη και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φέρεται να πραγματοποιήθηκε η μοιραία πλασμαφαίρεση στον Γιώργο Μαζωνάκη παρέθεσε ο Μιχάλης Γιαννάκος.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Live You του ΣΚΑΪ, σχολίασε τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί για την υπόθεση και εξέφρασε την προσωπική του εκτίμηση ότι στον τραγουδιστή χορηγήθηκε καταστολή επειδή είχε επιφυλάξεις για τη θεραπευτική διαδικασία.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν αρχικά τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς έχει εντοπιστεί ίχνος προποφόλης. Όπως διευκρινίστηκε, η τοξικολογική διερεύνηση δεν έχει ολοκληρωθεί και κρίσιμο στοιχείο θεωρείται η ποσοτικοποίηση της ουσίας. «Το ίχνος το βρήκανε. Τι μας λείπει τώρα. Τι λείπει από τα χέρια των ανθρώπων που κάνουν την κυρία ανάκριση. Λείπει η ποσόστωση», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Ο Μιχάλης Γιαννάκος αποκάλυψε στη συνέχεια ότι, πριν ακόμη γίνουν γνωστά τα νεότερα στοιχεία, είχε σχηματίσει τη δική του πεποίθηση πως στον Γιώργο Μαζωνάκη είχε χορηγηθεί καταστολή. «Στις κατ’ ιδίαν κουβέντες που κάναμε, δεν ήθελα να το πω δημόσια, ήμουν βέβαιος ότι έχει κάνει μέθη στο Μαζωνάκη», ανέφερε.
Μιχάλης Γιαννάκος για Μαζωνάκη: «Αν έβλεπε να τον τρυπάνε και να τον ξανατρυπάνε, μπορεί να έφευγε»
Εξηγώντας το σκεπτικό του, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο, κατά την άποψή του, πραγματοποιείται η πλασμαφαίρεση, αλλά και στις φλεβικές προσβάσεις που απαιτούνται για τη διαδικασία. «Η πλασμαφαίρεση γίνεται από κεντρικό φλεβικό καθετήρα για να εξασφαλίσουμε μεγάλη ροή αίματος. Αυτή τι έκανε… Έβαζε σε περιφερικές φλέβες οι οποίες έσπαγαν συνεχώς», υποστήριξε.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγινε ακόμη αναφορά σε πέντε προσπάθειες φλεβικής πρόσβασης στον τραγουδιστή. Ο Μιχάλης Γιαννάκος συνέδεσε το συγκεκριμένο στοιχείο με την προσωπική του εκτίμηση για τον λόγο που μπορεί να χρησιμοποιήθηκε καταστολή, υποστηρίζοντας ότι ένας ασθενής που βλέπει να γίνονται επανειλημμένες προσπάθειες στις φλέβες του ενδέχεται να αντιδράσει ή ακόμη και να αποφασίσει να διακόψει τη διαδικασία. «Ένας ασθενής και επώνυμος, όταν βλέπει να του σπάνε συνεχώς φλέβες, δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτό. Οπότε λέει ας το κάνουμε μία μέθη, μία αναισθησία», είπε χαρακτηριστικά.
Η συζήτηση κορυφώθηκε όταν ο Μιχάλης Γιαννάκος ρωτήθηκε εάν θεωρεί ότι η απόφαση για τη φερόμενη καταστολή θα μπορούσε να συνδέεται με τις επιφυλάξεις που είχε ο Γιώργος Μαζωνάκης για τη διαδικασία. Ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός ως προς τη δική του εκτίμηση: «Εγώ είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Είμαι σίγουρος γιατί ο Μαζωνάκης είχε αντιρρήσεις. Αν έβλεπε να τον τρυπάνε και να τον ξανατρυπάνε, μπορεί να έφευγε από τη μέση και να έχαναν τα χρήματα».
Παράλληλα, ιδιαίτερη συζήτηση προκάλεσαν όσα βρέθηκαν στις ηλεκτρονικές αναζητήσεις από τα κινητά τηλέφωνα τα οποία έχουν κατασχεθεί στο πλαίσιο της έρευνας. «Προκύπτει ότι κάνουν αναζήτηση πριν τη θεραπεία, ο Θεός να την κάνει θεραπεία, για την προποφόλη και πώς χορηγείται», αναφέρθηκε στην εκπομπή.
«Κανείς δεν ζήτησε να τον συνοδεύσει» κατέθεσε η διασώστρια του ΕΚΑΒ για την υπόθεση Μαζωνάκη
Όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπει το ΕΚΑΒ τηρήθηκαν στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη όπως κατέθεσε στον ανακριτή η διασώστρια που έφτασε αμέσως μετά την κλήση
Κανείς δεν το ήξερε: Δανάη Μιχαλάκη & Γιώργος Παπαγεωργίου βάφτισαν κρυφά την κόρη τους – Ποιο όνομα της έδωσαν και ποιοι ήταν οι νονοί
Μια από τις πιο ιδιαίτερες και προσωπικές οικογενειακές στιγμές τους κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώρ
Ραγδαίες εξελίξεις και νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις τελευταίες ώρες του Γιώργου Μαζωνάκη – Αίτημα ανακριτή για άρση απορρήτου των επικοινωνιών τους
Στην αναζήτηση των επικοινωνιών μεταξύ των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη στρέφεται η ανάκριση, καθώς ο 32ος τακτικός
Υπόθεση Μαζωνάκη: Στο μικροσκόπιο και η κόρη των δύο γιατρών – Μπλέκει και η 18χρονη; Τι εξετάζουν οι Αρχές
Νέα δεδομένα έρχονται στο φως γύρω από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν, οι Αρχές
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Θρίλερ με το χρηματοκιβώτιο που βρέθηκε στο σπίτι του – Αυτό που εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. και ανατρέπει τα δεδομένα
Νέα στοιχεία προστίθενται στην έρευνα των Αρχών για τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει κάθε διαθέσ
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις