Τραγωδία σε κηδεία: Πατέρας πέθανε ενώ κουβαλούσε το φέρετρο του γιου του

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μίντλεσμπρο της Αγγλίας, όταν ένας 61χρονος πατέρας κατέρρευσε και πέθανε την ώρα που μετέφερε το φέρετρ

Τραγωδία σε κηδεία: Πατέρας πέθανε ενώ κουβαλούσε το φέρετρο του γιου του

Μια ανείπωτη Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μίντλεσμπρο της Αγγλίας, όταν ένας 61χρονος πατέρας κατέρρευσε και πέθανε την ώρα που μετέφερε το φέρετρο του 41χρονου γιου του στην εκκλησία. Η οικογένεια βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο διαδοχικές απώλειες, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, σε μια εξέλιξη που η κόρη του εκλιπόντος παρομοίασε με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.


Η μοιραία στιγμή στην κηδεία

Ο Νόρμαν «Νόσα» Γουάιτ, 61 ετών, αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που μετέφεραν το φέρετρο του γιου του, Ντέιβιντ Μπέιλικι, στο παρεκκλήσι St Bede’s Chapel, στο κρεματόριο Teesside.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 61χρονος εκτιμάται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέρρευσε μπροστά στα μέλη της οικογένειάς του, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσουν τον Ντέιβιντ.

Το παρεκκλήσι εκκενώθηκε και κλήθηκε ασθενοφόρο. Ο Νόρμαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, συνοδευόμενος από την αδελφή του, ωστόσο η οικογένεια ενημερώθηκε λίγο αργότερα ότι είχε χάσει τη ζωή του.

Η υπόλοιπη οικογένεια αναγκάστηκε να συνεχίσει την τελετή αποχαιρετισμού, ενώ παράλληλα περίμενε νέα για την κατάσταση του πατέρα. Η ενημέρωση για τον θάνατό του ήρθε με ένα τηλεφώνημα που βύθισε τους συγγενείς σε ακόμη μεγαλύτερο πένθος.

Η δύσκολη ζωή του Ντέιβιντ και η δεύτερη τραγωδία

Ο 41χρονος Ντέιβιντ Μπέιλικι είχε περάσει πολλά χρόνια παλεύοντας με την εξάρτηση από τα ναρκωτικά. Βρέθηκε νεκρός στον καναπέ συγγενικού του προσώπου, με τον θάνατό του να σημειώνεται στις 31 Ιουλίου.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 21 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία η οικογένεια κλήθηκε να αποχαιρετήσει τον άνθρωπο που έχασε σε ηλικία μόλις 41 ετών.

Η αδελφή του, Σάντελ Μπέιλικι, περιέγραψε τη σκληρή σύμπτωση που έκανε την τραγωδία ακόμη πιο οδυνηρή. Ο θάνατος του Ντέιβιντ συνέπεσε με τη δέκατη επέτειο της ημέρας μνήμης των δίδυμων γιων του, Κάρσον και Ντέικον, οι οποίοι είχαν γεννηθεί νεκροί.

«Το να πεθάνει τη μέρα της επετείου για τα παιδιά του και ο πατέρας μας να φύγει στην κηδεία του, είναι σαν σενάριο ταινίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σάντελ.

«Ήταν τρομακτικό, ποτέ δεν θα φανταζόσουν κάτι τέτοιο»

Η 42χρονη Σάντελ, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, μίλησε για το σοκ που βίωσε η οικογένεια κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Όπως θυμάται, όταν έφτασαν στο παρεκκλήσι, αναζήτησε τον πατέρα της, καθώς δεν τον έβλεπε ανάμεσα στους υπόλοιπους συγγενείς.

«Κοιτάζοντας γύρω μου, σκέφτηκα “πού είναι ο μπαμπάς;”. Κάποιος τότε μου είπε ότι είχε καταρρεύσει και βγήκα αμέσως να δω», περιέγραψε.

Η ίδια χαρακτήρισε την εμπειρία τρομακτική, τονίζοντας πως κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια ημέρα αποχαιρετισμού θα εξελισσόταν σε μια δεύτερη οικογενειακή τραγωδία.

Η οικογένεια προσπαθεί πλέον να διαχειριστεί δύο απώλειες, ενώ η απουσία του Ντέιβιντ είναι ιδιαίτερα αισθητή και στα παιδιά της Σάντελ, με τα οποία ζούσε μαζί στην κατοικία της οικογένειας, στην οδό Overdale Road, στην περιοχή Park End.

«Πέθανε από πληγωμένη καρδιά», λέει η κόρη του

Η Σάντελ ανέφερε ότι ο πατέρας της δεν είχε γνωστό ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων. Η ίδια εκτιμά ότι η συναισθηματική φόρτιση από την απώλεια του γιου του μπορεί να συνέβαλε στην κατάρρευσή του.

«Ο μπαμπάς δεν είχε ιστορικό καρδιολογικών προβλημάτων. Πιστεύω ότι πέθανε από πληγωμένη καρδιά. Το να βλέπει όλη την οικογένεια μαζί, μάλλον ήταν υπερβολικό για εκείνον», δήλωσε.

Πρόκειται για την προσωπική εκτίμηση της κόρης του, ενώ οι διαθέσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νόρμαν φέρεται να υπέστη καρδιακή προσβολή.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την εξάρτηση από τα ναρκωτικά, ο Ντέιβιντ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους δικούς του ανθρώπους. Άφησε πίσω του δύο γιους, τον Ίθαν και τον Τζάκσον, ηλικίας 9 ετών.

«Είχε μια καρδιά τεράστια σαν τον ωκεανό. Μας λείπει πολύ», είπε η αδελφή του, περιγράφοντας τον πόνο που έχει αφήσει ο θάνατός του.

«Τα παιδιά μου είναι συντετριμμένα. Το σπίτι δεν είναι πια το ίδιο χωρίς εκείνον», πρόσθεσε, αναφερόμενη στην καθημερινότητα της οικογένειας μετά την απώλεια.

Ο Νόρμαν αγαπούσε την πυγμαχία και βοηθούσε άλλους

Ο Νόρμαν Γουάιτ ήταν παθιασμένος με την πυγμαχία και αγαπούσε να προπονεί άλλους ανθρώπους. Σύμφωνα με την κόρη του, ήταν ένας δοτικός άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στο περιβάλλον του.

«Ήταν ο μπαμπάς μου και τον λάτρευα», ανέφερε συγκινημένη η Σάντελ.

Παράλληλα, ευχαρίστησε το προσωπικό του γραφείου τελετών Rose Funerals για τη στήριξη που προσέφερε στην οικογένεια κατά τη διάρκεια εκείνης της ημέρας.

«Ήταν υπέροχοι σε όλη αυτή την τρομακτική μέρα. Η οικογένειά μας δεν θα τα κατάφερνε χωρίς αυτούς. Προσπαθούσαν να σώσουν τον μπαμπά μου, ενώ κι οι ίδιοι ήταν συγκλονισμένοι», δήλωσε.

Η οικογένεια καλείται πλέον να αντιμετωπίσει την απώλεια δύο αγαπημένων προσώπων, με τις συνθήκες του θανάτου τους να έχουν αφήσει ένα βαθύ τραύμα στους συγγενείς.

Υπέγραψε τον ψηφιακό του θάνατο: Το ευφυές κόλπο του Βασίλη Παλαιοκώστα που τον έσβησε από τα ραντάρ της αστυνομίας

Ένα από τα πολλά… Το ημερολόγιο έγραφε 22 Φεβρουαρίου 2009 όταν καταγράφηκε το τελευταίο επιβεβαιωμένο ίχνος του, όταν δηλαδή απέδρασε για δεύτερη φορά από

Αντί για γλέντι, κηδεία: Βρεφάκι 2 μηνών «έσβησε» λίγο μετά την βάπτισή του

Απέραντη Θλίψη έχει προκαλέσει η τραγική είδηση για τον θάνατο ενός βρέφους δύο μηνών, λίγο μετά τη βάπτισή του. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Ρουμ

Αυτός είναι ο λόγος που τα βυτιοφόρα έχουν πάντα μια αλυσίδα που κρέμεται στο πίσω μέρος

Έχετε παρατηρήσει ποτέ τις μακριές μεταλλικές αλυσίδες που κρέμονται από το πίσω μέρος των βυτιοφόρων; Παρότι εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζουν με ένα απλ

Εντελώς… μεταμορφωμένη η Βανδή, με νέο πρόσωπο λίγο πριν την πρεμιέρα της: Έκανε γωνίες, έσβησε όλες της ατέλειες και «πέταξε» 20 χρόνια από πάνω της

Μια διαφορετική εικόνα της παρουσίασε η Δέσποινα Βανδή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στις νυχτερινές πί

Αντί για γλέντι, κηδεία: Βρεφάκι 2 μηνών «έσβησε» λίγο μετά την βάπτισή του

Τραγωδία σημειώθηκε στη Ρουμανία, όπου ένα βρέφος έχασε τη ζωή του λίγο μετά τη βάπτισή του, προκαλώντας θλίψη και έντονο προβληματισμό. Ο πατέρας του παιδ