Θρήνος: Πέθανε γνωστός ηθοποιός, μόλις το ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, σoκ
Θρήνος: Πέθανε γνωστός ηθοποιός, μόλις το ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, σoκ
Πέθανε ο Αλέξης Σταυράκης, ο ηθοποιός με τη μακρά διαδρομή στο θέατρο και τη συμμετοχή σε γνωστές μεταγλωττισμένες παραγωγές. Την είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, σήμερα το βράδυ (27/10) αποχαιρετώντας τον ομότεχνό του με μια προσωπική ανάρτηση.
Τα τελευταία χρόνια, ο εκλιπών είχε αποσυρθεί από την καλλιτεχνική δραστηριότητα. Ωστόσο, στην καλλιτεχνική του πορεία είχε εμφανιστεί σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ενώ είχε συνεργαστεί με τον Σπύρο Μπιμπίλα και στις μεταγλωττίσεις, μεταξύ άλλων στον «Βασιλιά των Λιονταριών» και στον «Πινόκιο».
Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Στο μήνυμά του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σκηνική παρουσία του συναδέλφου του και θυμήθηκε ότι είχαν αποφοιτήσει από την ίδια δραματική σχολή. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αντίο Αλέξη! Ένας σπουδαίος ηθοποιός μας που λάμπρυνε το θέατρο μας με σπουδαίους ρόλους, στην Επίδαυρο και στο Εθνικό Θέατρο, που είχε αποτραβηχτεί αρκετά χρόνια, έφυγε από τη ζωή. Είχα την τύχη να έχουμε τελειώσει την ίδια σχολή τη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Αντίο Αλέξη Σταυράκη! Σ’ ευχαριστούμε για όσα έδωσες στην τέχνη μας».
Οι ρόλοι στο Εθνικό Θέατρο και στην Επίδαυρο
Ανάμεσα στις εμφανίσεις του Αλέξη Σταυράκη ήταν εκείνη στον «Οιδίποδα τύραννο» το 1987, όπου ερμήνευσε τον Τειρεσία. Η παράσταση παρουσιάστηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στις 10 και 11 Ιουλίου εκείνης της χρονιάς. Είχε επίσης υποδυθεί τον Κόμη Τάλμποτ στη «Μαρία Στούαρτ», στην παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου το 1985. Στην ίδια παράσταση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Αντιγόνη Βαλάκου, η Νέλλη Αγγελίδου και ο Κώστας Καρράς, με τον οποίο μοιράστηκε τη σκηνή στο έργο του Σίλλερ.
ΕΚΤΑΚΤΟ – EKOIMHΘH ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ
Με βαθιά συγκίνηση και ανθρώπινη θλίψη, η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοίνωσε εκ νέου την εις Κύριον εκδημία της μακαριστής Γερόντισσας Μακρί
Νεκpός στα 46 πασίγνωστος καλλιτέχνης: Μεγάλωσαμε όλοι με την φωνή του, σoκ ποιος είναι
Σε ηλικία μόλις 46 ετών έφυγε από τη ζωή ο Έρικ Μπάουζα, ο ηθοποιός που έδωσε τη φωνή του σε ορισμένους από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των κινουμένων
Ανείπωτος θρήνος για τον Δημήτρη Πιατά: Πέθανε η γυναίκα του Λέλα! Έπαιξε κανονικά στο θέατρο χθες – «Ράγισαν καρδιές» με την αποκάλυψη του Βούρου
Συγκλονιστικές στιγμές στο θέατρο Χορν το βράδυ της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου. Ο αγαπημένος ηθοποιός αποχαιρέτησε τη σύζυγό του, Λέλα, με την οποία μοιράστηκε
Γίνεται ταινία η ζωή του Μαζωνάκη; Ποιος θα τον υποδυθεί – Οι πρώτες πληροφορίες
Γίνεται ταινία η ζωή του Μαζωνάκη; Ποιος θα τον υποδυθεί – Οι πρώτες πληροφορίες
Δύσκολες ώρες για Αγοραστό και Τριαντόπουλο
Στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος για τον πρώην υφυπουργό και τον πρώην περιφεριάρχη Θεσσαλίας.
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις