«Όχι ρε δεν ε…» Έξαλλη η Ειρήνη Μουρτζούκου επιτέθnκε σε δημοσιογράφο έξω από το δικαστήριο – Bίvτεο

«Όχι ρε δεν ε...» Έξαλλη η Ειρήνη Μουρτζούκου επιτέθnκε σε δημοσιογράφο έξω από το δικαστήριο - Bίvτεο

«Όχι ρε δεν ε...» Έξαλλη η Ειρήνη Μουρτζούκου επιτέθnκε σε δημοσιογράφο έξω από το δικαστήριο - Bίvτεο

Νέα αναβολή πήρε η δικαστική υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου, με την ένταση να μεταφέρεται εκτός της δικαστικής αίθουσας.


Κατά την αποχώρησή της από τα δικαστήρια της Πάτρας, η κατάσταση δυναμιτίστηκε όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνος Φλαμής, της απηύθυνε ερώτηση σχετικά με τη σχέση της με τον πατριό της, ρωτώντας ευθέως την 26χρονη αν είναι εκείνος ο πατέρας των παιδιών της.

Tι απάντησε η Ειρήνη Μουρτζούκου έξω από το δικαστήριο

Η ερώτηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της, με την ίδια να απαντάει φανερά εκνευρισμένη: «Όχι ρε δεν είναι…», πριν αποχωρήσει από το σημείο.

«Είπα ψέματα για να πληγώσω τη μητέρα μου»

Υπενθυμίζεται ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από παλαιότερη εμφάνισή της —περίπου δύο χρόνια πριν— στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού «Υποθέσεις» στο OPEN, όπου είχε παραδεχτεί δημόσια ότι είπε ψέματα για τον πατριό της, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να πληγώσει τη μητέρα της.

«Θα ήθελα να ζητήσω στον Γιώργο μία συγγνώμη. Όπως βγήκε η κυρία Πόπη, η οποία δεν είναι μάνα μου, για αυτό λέω η κ. Πόπη, και με πόνεσε και με έβγαλε φονιά σε όλο το πανελλήνιο και πονάω και εγώ ακόμα, έτσι και εγώ την πόνεσα με αυτόν τον τρόπο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι μετά την κατάθεση μήνυσης εις βάρος της είχε περάσει τη νύχτα στη ΓΑΔΑ.

«Δεν ισχύουν αυτά που είπα, είπα ψέματα, για αυτό βγήκα δημόσια να του ζητήσω συγγνώμη, δεν τον πήρα τηλέφωνο προσωπικά και δεν βγήκα πισώπλατα. Δεν είναι ο πατέρας των παιδιών μου, δεν θέλω να πω ποιος είναι. Μια μάνα δεν βγαίνει να κατηγορήσει το παιδί της», ανέφερε, αρνούμενη πάντως να αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα και τονίζοντας ότι τα ψέματα που είπε δεν της είχαν υποδειχτεί από κανέναν άλλον.

Από το μυστήριο της Αμαλιάδας στην ομολογία και το εδώλιο

Η υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο ως το «θρίλερ της Αμαλιάδας», αφορά τους μυστηριώδεις θανάτους τεσσάρων βρεφών που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών (2021–2024), με κοινό παρονομαστή την παρουσία της 26χρονης σήμερα γυναίκας. Η δικαστική έρευνα επικεντρώθηκε στον θάνατο των δύο δικών της παιδιών, τα οποία έφυγαν από τη ζωή το 2022 και το 2023 σε ηλικία λίγων μηνών, στον θάνατο του βρέφους μιας συγκατοίκου της το 2021, καθώς και στην απώλεια του μικρού Παναγιωτάκη τον Αύγουστο του 2024, ο οποίος ξεψύχησε ενώ βρισκόταν υπό την επίβλεψή της.

Αν και αρχικά οι θανατοι αυτοί είχαν αποδοθεί από τους γιατρούς σε αδιευκρίνιστα παθολογικά αίτια ή σπάνια σύνδρομα, η πυκνότητα των περιστατικών και οι δημόσιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της ίδιας της Μουρτζούκου προκάλεσαν την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ανατρέποντας πλήρως τα δεδομένα.

Η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση επήλθε μετά από ενδελεχείς ιατροδικαστικές επανεκτιμήσεις και καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίες οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι τα παιδιά δεν πέθαναν από φυσικά αίτια, αλλά από ασφυξία που προκλήθηκε από εξωτερικό παράγοντα. Η Ειρήνη Μουρτζούκου συνελήφθη τον Ιούλιο του 2025 και, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, ομολόγησε ότι αφαίρεσε η ίδια τη ζωή των παιδιών.

Έκτοτε κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ η δικαστική διαδικασία πέρασε στην τελική της φάση με την έναρξη της μεγάλης δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας, όπου η κατηγορούμενη αντιμετωπίζει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

ΠΗΓΗ

«Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο είμαστε…»: «Βόμβα» από την Σοφία Αλιμπέρτη

Σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης προχώρησε πριν λίγο η Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Με την ευκαιρία, δείτε την δημόσια εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τον Γιάννη Πάριο.Η ηθοποιός θυμήθηκε τα ξεκινήματά της, την «χρυσή» εποχή της βιντεοκασέτας στα 80s και τους τότε συμπρωταγωνιστές της που αν και έχουν χαθεί «είναι δεμένοι με μια «καρμική σχέση», όπω…

Κλαίει… από ψηλά ο Σωτήρης Μουστάκας: Κατεδαφίζεται το σπίτι του στα Βριλήσσια – Η φώτο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου καιπροκαλεί χιλιάδες αντιδράσεις

Ένα κομμάτι από τις αναμνήσεις μιας άλλης εποχής χάνεται στα Βριλήσσια, καθώς κατεδαφίζεται το σπίτι στο οποίο έζησε για πολλά χρόνια ο αείμνηστος ηθοποιός

Toυς έστειλε 6 κουτιά γεμάτα με…: Σοκ στον ΣΚΑΪ, μεγάλη αμηχανία στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» με αυτά που έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, καθώς ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, φρόντισε να τους στείλει κουτ

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για αυτά τα 3 ζώδια: Θα ζήσετε μέχρι το τέλος του χρόνου, στιγμές που δεν είχατε φανταστεί σε όλη σας την ζωή

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη αρχίσει και το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις γιορτές φαίνεται πως θα κρύβει αρκετές εκπλήξεις για ορισ

«Βρήκα νεκρό τον πατέρα μου στα…»: Σοκ για την αγαπημένη ηθοποιό Ευαγγελία Μουμούρη, δεν πίστευε στα μάτια της

Για μία από τις πιο δύσκολες και επώδυνες περιόδους της ζωής της μίλησε η Ευαγγελία Μουμούρη, αποκαλύπτοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τον πατ