Νίκος Μακρόπουλος: Θέλω να πεθάνω υγιής
Την επιθυμία του να διατηρήσει την υγεία του μέχρι το τέλος της ζωής του εξέφρασε ο Νίκος Μακρόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που
Την επιθυμία του να διατηρήσει την υγεία του μέχρι το τέλος της ζωής του εξέφρασε ο Νίκος Μακρόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που τον απασχολεί και τον φοβίζει.
Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, μιλώντας μεταξύ άλλων για τους φόβους του, αλλά και για το ενδεχόμενο να χάσει κάποια στιγμή τη φωνή του και να αναγκαστεί να εγκαταλείψει το τραγούδι.
Ο Νίκος Μακρόπουλος ανέφερε πως δεν έχει κάποιον άλλον φόβο πέρα από εκείνον που σχετίζεται με την υγεία του, εκφράζοντας την επιθυμία να φύγει από τη ζωή χωρίς να έχει προηγουμένως αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας.
«Πέρα από την υγεία δεν υπάρχει κανένας άλλος φόβος, εγώ θέλω να πεθάνω υγιής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
Στη συνέχεια, ο Νίκος Μακρόπουλος αναφέρθηκε και σε ένα από τα δυσκολότερα ενδεχόμενα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας επαγγελματίας τραγουδιστής: την απώλεια της φωνής του.
Όπως εξήγησε, μια τέτοια εξέλιξη δεν αποτελεί για τον ίδιο φόβο, αλλά μια πραγματικότητα που κάθε καλλιτέχνης θα πρέπει να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί, εφόσον κάποια στιγμή προκύψει. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, όταν ένας ερμηνευτής διαπιστώσει ότι δεν μπορεί πλέον να τραγουδήσει, θα πρέπει να πάρει την απόφαση να σταματήσει την επαγγελματική του πορεία.
«Το να χάσει ένας τραγουδιστής τη φωνή του δεν είναι φόβος, όταν θα έρθει αυτό πρέπει να το διαπιστώσεις και να σταματήσεις να τραγουδάς. Αυτό δεν είναι φόβος, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να βρει έναν τραγουδιστή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι δωρεές, η χλιδή και τα στημένα ματς στο κύκλωμα εκατομμυρίων της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – Σήμερα η απολογία της συντρόφου του Φιρινίδη και ακόμη τριών
Ξεκινούν οι απολογίες των κατηγορουμένων στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να είχε ως επικεφαλής τον 37χρονο Κωνσταντίνο Φιρινίδη και χρη
Φώτης Σεργουλόπουλος: Δεν μπορώ να περπατήσω, είχα ένα μικρό ατύχημα στο πόδι
Σε ένα μικρό ατύχημα που είχε στο πόδι του αναφέρθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αποκαλύπτοντας πως το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να περιορίσει τις μετακιν
Βόμβα στη showbiz: Πασίγνωστη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 3 χρόνια γάμου, σoκ ποια είναι
Βόμβα στη showbiz: Πασίγνωστη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 3 χρόνια γάμου, σoκ ποια είναι
Στράτος Τζώρτζογλου: «Μου αρέσει να ερωτεύομαι και να τα δίνω όλα. Έχω γεννηθεί για να φλερτάρω»
Ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του "Happy Day" και αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραματίζει ο έρωτας και η αγάπη στη ζωή του, σημειώνοντας πως
Ευθύμης Λέκκας: «Το Ρέθυμνο πρέπει να προετοιμαστεί για τσουνάμι»
Την ανάγκη να υπάρξει κατάλληλη προετοιμασία του Ρεθύμνου απέναντι στο ενδεχόμενο εκδήλωσης τσουνάμι ανέδειξε ο καθηγητής και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμης Λέ
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις