Μάγδα Τσαγγάνη: Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα πληρώσει το κέντρο αποκατάστασης
Ενθαρρυντικά είναι τα νεότερα για την υγεία της Μάγδας Τσαγγάνη, καθώς μετά από μήνες νοσηλείας όπου έπεσε σε κώμα, η ηθοποιός εμφανίζει βελτίωση και
«Τη λατρεύει, την αγαπάει και θα καλύψει όλα τα έξοδα…»
Ενθαρρυντικά είναι τα νεότερα για την υγεία της Μάγδας Τσαγγάνη, καθώς μετά από μήνες νοσηλείας όπου έπεσε σε κώμα, η ηθοποιός εμφανίζει βελτίωση και προετοιμάζεται για το επόμενο στάδιο της αποκατάστασής της.
Δείτε το βίντεο:
Την πληροφορία μετέφερε το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή Το Πρωινό, κάνοντας γνωστό ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης προτίθεται να αναλάβει τα έξοδα για τη μεταφορά και τη φιλοξενία της σε κέντρο αποκατάστασης.
Η περιπέτεια της υγείας της ξεκίνησε ύστερα από πτώση, κατά την οποία υπέστη κάταγμα στο ισχίο. Ακολούθησε δύσκολη νοσηλεία στο νοσοκομείο, με παραμονή στην εντατική και τραχειοστομία, εξέλιξη που κράτησε την ηθοποιό μακριά από κάθε δυνατότητα άμεσης αποκατάστασης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μεταφορά σε κέντρο αποκατάστασης για τη Μάγδα Τσαγγάνη
Καθοριστικό θεωρείται πλέον το επόμενο βήμα, δηλαδή η αποχώρησή της από το νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ κι η εισαγωγή της σε κέντρο αποκατάστασης. Εκεί αναμένεται να συνεχιστεί η φροντίδα που χρειάζεται, μετά τη βελτίωση που παρουσίασε η κατάστασή της.
Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή, στο πλευρό της βρίσκεται ο Γιώργος Καπουτζίδης, με τον οποίο η Μάγδα Τσαγγάνη είχε συνεργαστεί στη σειρά Σαββατογεννημένες του Mega. Η στήριξή του αφορά την κάλυψη όλων των εξόδων για τη μεταφορά και την παραμονή της εκει.
Οι δηλώσεις του Πάντη Κούση για τη βελτίωση της υγείας της
Ο στενός φίλος της ηθοποιού, Πάντης Κούσης, περιέγραψε την εξέλιξη της υγείας της: «Η κυρία Τσαγγάνη πηγαίνει πολύ καλύτερα. Δόξα τω Θεώ έχει γίνει ένα μικρό θαύμα, για να μην πω μεγάλο θαύμα, διότι μετά από τέσσερις, τεσσεράμισι μήνες που ήταν κατάκοιτη σχεδόν σε κώμα, μόνο αναπνοή είχε και την είχαν με οξυγόνο. Οι γιατροί της σήκωσαν τα χέρια κάποια στιγμή. Κανείς δεν περίμενε ότι μόλις βγάλουν την τραχειοστομία που της είχαν κάνει θα άνοιγε τα μάτια και θα μίλαγε».
Στην ίδια παρέμβαση, αναφέρθηκε και στην ανάγκη άμεσης μεταφοράς της, καθώς και στην πρόθεση του Γιώργου Καπουτζίδη να συμβάλει έμπρακτα: «Είναι πολύ καλά. Απλά επειγόντως πρέπει να φύγει από το ΝΙΜΤΣ και να πάει σε κέντρο αποκατάστασης. Σε αυτό άκουσα ότι θα μεσολαβήσει ο Καπουτζίδης, ο οποίος τη λατρεύει και την αγαπάει και θέλει να αναλάβει όλα τα έξοδα. Σήμερα αύριο κανονικά θα πρέπει να κάνουν να τη μεταφέρουν στο κέντρο αποκατάστασης και θα περπατήσει και θα μιλήσει κανονικά».
Η συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη
Η σχέση των δύο καλλιτεχνών συνδέεται και με την τηλεοπτική τους συνεργασία στις Σαββατογεννημένες του Mega, μια σειρά που είχε μεγάλη απήχηση. Η στήριξη του Γιώργου Καπουτζίδη έρχεται σε μια κρίσιμη φάση για τη Μάγδα Τσαγγάνη, καθώς το επόμενο διάστημα θα κρίνει την πορεία της αποκατάστασής της μετά τη μακρά νοσηλεία.
Σοκ με αυτό που έκανε η Καμίλα, παραβίασε ξανά το πρωτόκολλο: Είχε 160 άτομα καλεσμένους για φαγητό στο παλάτι, πήγε πάνω από το τραπέζι και…
Πριν από περίπου μία εβδομάδα, το κάστρο του Γουίνδσορ φιλοξένησε ένα επίσημο δείπνο προς τιμήν του Σουλτάνου του Ομάν. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα
«Τελειώνει» τις αδερφές του Μαζωνάκη η Μαρίνα Μεμουσάι: « Και να μου έλεγαν να βαφτίσουν το παιδί, δεν θα δεχόμουν! Με είδαν στην κηδεία και…»
Τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει συμφωνήσει με τη Μαρία, αδελφή του Γιώργου Μαζωνάκη, ώστε να βαφτίσει την κόρη της, Λεάνδρα, έδ
Ουγγαρέζος: «Τον έχω μπλοκάρει από τη ζωή μου εδώ και δύο χρόνια! Κάτω από το μπαλκόνι μου να έρθει, θα κλείσω τα παράθυρα»
Ουγγαρέζος: «Τον έχω μπλοκάρει από τη ζωή μου εδώ και δύο χρόνια! Κάτω από το μπαλκόνι μου να έρθει, θα κλείσω τα παράθυρα»
Λεωφόρος Αθηνών: Έκκληση για μάρτυρες σε θανατηφόρο τροχαίο – Οδηγός εγκατέλειψε θύμα, ήταν πατέρας 10χρονου παιδιού
Οι οικείοι του θύματος απευθύνουν δημόσια έκκληση σε οποιονδήποτε βρισκόταν στην περιοχή την ώρα του θανατηφόρου τροχαίου και ενδέχεται να έχει αντιληφθεί
Άγριος ξυλοδαρμός στον Φιρινίδη – Φωτογραφίες με τις μελανιές και ο «άγραφος» νόμος των φυλακών4
Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 37χρονος Κωνσταντίνος Φιρινίδης, ιδρυτής της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Παιδική Χαρά», μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις