Φρικτό έγκλημα στο Σοφικό: Σκότωσε την γυναίκα του και την έθαψε στον οικογενειακό τάφο
Μια υπόθεση γυναικοκτονίας που είχε συγκλονίσει το Σοφικό Κορινθίας ήρθε στο φως το καλοκαίρι του 2017, όταν ένας 70χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη συνομήλ
Μια υπόθεση γυναικοκτονίας που είχε συγκλονίσει το Σοφικό Κορινθίας ήρθε στο φως το καλοκαίρι του 2017, όταν ένας 70χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τη συνομήλικη σύζυγό του και έκρυψε τη σορό της στον οικογενειακό τους τάφο.
Ο άνδρας, συνταξιούχος οδηγός ταξί, παραδέχθηκε έπειτα από πολύωρη ανάκριση ότι είχε χτυπήσει τη γυναίκα του στο κεφάλι με σφυρί και στη συνέχεια είχε μεταφέρει τη σορό της στο νεκροταφείο του χωριού, όπου την τοποθέτησε στον τάφο, τυλιγμένη σε νάιλον.
Σοφικό Κορινθίας: Δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του
Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν ο 70χρονος εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας, στην Αθήνα, όπου διέμενε μόνιμα το ζευγάρι, και δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του.
Ο ίδιος υποστήριξε αρχικά ότι δεν γνώριζε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες είχε χαθεί η γυναίκα του.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, οι αστυνομικοί εντόπισαν αντιφάσεις στα λεγόμενά του, γεγονός που τους οδήγησε να εξετάσουν πιο προσεκτικά την υπόθεση.
Έπειτα από πολύωρη εξέταση, ο άνδρας ομολόγησε τη δολοφονία και υπέδειξε το σημείο όπου είχε κρύψει τη σορό.
Είχε θάψει τη γυναίκα του στον οικογενειακό τάφο
Ο 70χρονος διατηρούσε εξοχική κατοικία στο Σοφικό Κορινθίας, την οποία είχε αγοράσει με σκοπό να περνά εκεί χρόνο μετά τη συνταξιοδότησή του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, είχε αποκτήσει και οικογενειακό τάφο στο νεκροταφείο της περιοχής, καθώς επιθυμούσε να ταφεί στο συγκεκριμένο χωριό μετά τον θάνατό του.
Στον ίδιο τάφο έκρυψε τελικά τη σορό της συζύγου του, αφού προηγουμένως την είχε σκοτώσει χτυπώντας την με σφυρί.
Οι κάτοικοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί όταν αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο νεκροταφείο και απέκλεισαν την πρόσβαση στον χώρο για τις ανάγκες της έρευνας.
Τι έλεγαν οι γείτονες για τον 70χρονο
Το ζευγάρι ζούσε μόνιμα στη Νέα Ιωνία Αττικής και είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία επίσης κατοικούσαν στην περιοχή.
Σύμφωνα με όσα είχαν αναφέρει τότε γείτονές τους, ο 70χρονος διατηρούσε περιορισμένες κοινωνικές επαφές, ενώ κατά καιρούς υπήρχαν εντάσεις στη σχέση του με τη σύζυγό του.
Κάτοικοι του Σοφικού περιέγραφαν έναν άνθρωπο που επισκεπτόταν το εξοχικό του περίπου δύο με τρεις φορές τον χρόνο και απέφευγε τις πολλές συναναστροφές.
Ένας επαγγελματίας της περιοχής, ο οποίος τον γνώριζε ως πελάτη, είχε αναφέρει ότι ο συνταξιούχος οδηγός ταξί έδειχνε ήσυχος και συνήθιζε να περπατά μόνος του στο χωριό.
Όπως είχε επισημάνει, δεν γνώριζε προσωπικά τη σύζυγο του 70χρονου, καθώς εκείνος σπάνια εμφανιζόταν μαζί της.
Η αποκάλυψη της δολοφονίας προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, με τους κατοίκους να πληροφορούνται ότι ο οικογενειακός τάφος που είχε αγοράσει ο άνδρας είχε χρησιμοποιηθεί για την απόκρυψη της σορού της γυναίκας του.
ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ! Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΛΟΓΟΣ
Χωριστούς δρόμους φέρονται να έχουν ακολουθήσει ο Γιάννης Πάριος και η Στέλλα Δόντση, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για το τέλος της σχέσης τους έπειτα απ
Τον πήρε και αυτόν ο Αλέξης, πάει για νίκη: Η μεταγραφή που ενισχύει κι άλλο Τσίπρα και ΕΛ.Α.Σ
Στη θέση του Συντονιστή Ψηφιακού Κόμματος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛΑΣ) τοποθετείται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Κόκκαλης, αναλαμβάνοντ
Τηλεθέαση 7/11: Ανατροπή στη μάχη Σκορδά – Αντωνά! Ποιoς χαμογέλασε τελικά με τα νούμερα τηλεθέασης
Τηλεθέαση 7/11: Ανατροπή στη μάχη Σκορδά – Αντωνά! Ποιoς χαμογέλασε τελικά με τα νούμερα τηλεθέασης
EKTAKTO τώρα: Μόλις παραιτήθηκε – Έρχονται τα πάνω κάτω στην κυβέρνηση
EKTAKTO τώρα: Μόλις παραιτήθηκε – Έρχονται τα πάνω κάτω στην κυβέρνηση
Αστυνομικός με… ζωή μεγιστάνα: Αυτός είναι που συνελήφθη με πάνω από 600 χιλιαδες
Στη σύλληψη ενός 38χρονου αστυνομικού, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις