ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 41ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΛ.ΑΣ. “ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ…”

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη Σύρο, με τον θανάσιμο τραυματισμό της 40χρονης εργαζόμενης του ΕΚΑΒ έξω από κατοικ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 41ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΛ.ΑΣ. “ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ…”

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη Σύρο, με τον θανάσιμο τραυματισμό της 40χρονης εργαζόμενης του ΕΚΑΒ έξω από κατοικία στο νησί. Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, με δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, έδωσε μια εντελώς νέα διάσταση στις ερευνώμενες συνθήκες, επισημαίνοντας κρίσιμα στοιχεία που ανατρέπουν τους ισχυρισμούς των εμπλεκομένων.


Η εκδοχή των κατηγορουμένων και το «κενό» της απουσίας του θύματος

Για την υπόθεση συνελήφθη ένα ζευγάρι που βρισκόταν στην οικία όπου εκτυλίχθηκε το αιματηρό επεισόδιο. Οι δύο συλληφθέντες υποστηρίζουν πως η 40χρονη εμφανίστηκε στο σπίτι τους έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και κρατώντας μαχαίρι.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. υπογράμμισε τη δυσκολία της αστυνομικής έρευνας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως οι Αρχές έχουν αυτή τη στιγμή μόνο τη μία πλευρά, καθώς «το θύμα δεν μπορεί να μιλήσει, αφού δεν είναι πλέον στη ζωή».

Οι 3 φράσεις-κλειδιά που βάζουν στο στόχαστρο τους ισχυρισμούς του ζευγαριού

Η Κωνσταντία Δημογλίδου προέβη σε τοποθετήσεις που αποδομούν τους ισχυρισμούς περί άμυνας ή απλής συμπλοκής, θέτοντας στο μικροσκόπιο των Αρχών συγκεκριμένα δεδομένα:

  1. «Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της»: Η ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίζει πως ο ισχυρισμός του ζευγαριού ότι η 40χρονη φορούσε χειρουργική μάσκα ή τη στολή της εργασίας της δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από τα ευρήματα.

  2. «Ερευνάται αν πράγματι κρατούσε μαχαίρι»: Το κατά πόσο η άτυχη γυναίκα έφτασε στο σημείο οπλισμένη αποτελεί ισχυρισμό των κατηγορουμένων που εξετάζεται εξονυχιστικά και δεν λαμβάνεται ως δεδομένο.

  3. «Η 40χρονη κυνηγήθηκε και τραυματίστηκε εκ νέου»: Αυτή η αναφορά αλλάζει άρδην τα δεδομένα, καθώς δείχνει πως υπήρξε καταδίωξη του θύματος και δεύτερο χτύπημα, γεγονός που καταρρίπτει το ενδεχόμενο μιας στιγμιαίας συμπλοκής.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με τη συλλογή βιντεοληπτικού υλικού και καταθέσεων, προκειμένου να αποκαλυφθεί η πλήρης αλήθεια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 40χρονη έχασε τη ζωή της.

ΗΧΗΣΑΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Συναγερμός προκλήθηκε προσωρινά σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς ήχησαν οι σειρήνες πολιτικής άμυνας, προκαλώντας την άμεση προσοχή των πολιτών. Η ενεργοποίηση τ

ΕΚΤΑΚΤΟ νεκpός γνωστός δημοσιογράφος μέσα σε εστιατόρια

Μια ακόμη αιματηρή επίθεση κατά εκπροσώπου του Τύπου συγκλονίζει τη διεθνή κοινότητα, καθώς ένας γνωστός δημοσιογράφος έπεσε νεκρός από πυρά όπλων την ώρα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΕ ΣΟΚ Η ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – “ΚΑΝΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 35 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ”

Έντονη αναστάτωση και προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 73χρονου γνωστού ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου. Ο άτυχος δικηγόρο

ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ: ΜΟΛΙΣ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ 28ΧΡΟΝΟ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Νέες αποκαλύψεις και οπτικό υλικό φέρνουν στο φως τις δραματικές στιγμές αμέσως μετά την άγρια δολοφονία του 73χρονου γνωστού ποινικολόγου, Σταύρου Γεωργίο

Την σκότωσαν για τα Ενοίκια: Φρίκη στην Σύρο με την νεκρή 41χρονη διασώστρια του ΕΚΑΒ – Την μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου για 3 χρωστούμενους μήνες

Νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη στυγερή δολοφονία της 41χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο, η οποία έχασε