Αντάξια του μεγαλείου του: Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Βασίλη Καρρά ήταν η σφραγίδα ενός μεγάλου θρύλου

December 26, 2023


Ο Βασίλης Καρράς, που έφυγε από τη ζωή, στα 70 του χρόνια, χθες, Κυριακή, λίγο μετά τις 5 απόγευμα, από επιπλοκές του κορωνοϊού, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Χριστίνα και την κόρη του, Ειρήνη, είχε κάνει δυναμική επιστροφή στη δισκογραφία.Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή ήταν το άλμπουμ με τίτλο «Είμαι Εδώ», που …

...στή ήταν το άλμπουμ με τίτλο «Είμαι Εδώ», που κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, αλλά πριν από αυτό, είχε αποσυρθεί στο κτήμα του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις εμφανίσεις, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων, που αντιμετώπιζε με την υγεία του.Η τελευταία...

Ο Βασίλης Καρράς, που έφυγε από τη ζωή, στα 70 του χρόνια, χθες, Κυριακή, λίγο μετά τις 5 απόγευμα, από επιπλοκές του κορωνοϊού, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Χριστίνα και την κόρη του, Ειρήνη, είχε κάνει δυναμική επιστροφή στη δισκογραφία.

Η επιστροφή του Βασίλη Καρρά στη δισκογραφία

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή ήταν το άλμπουμ με τίτλο «Είμαι Εδώ», που κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, αλλά πριν από αυτό, είχε αποσυρθεί στο κτήμα του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις εμφανίσεις, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων, που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν ένα χρόνο πριν τον τελευταίο του δίσκο, τον Οκτώβριο του 2022, όταν εμφανίστηκε ζωντανά στην πρεμιέρα του J2US, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του για τους τηλεθεατές του ALPHA.

Η τελευταία του τηλεφωνική παρέμβαση, έγινε στο Fame Story και στον Νίκο Κοκλώνη, τον περασμένο Οκτώβριο, υπενθυμίζοντας ότι είναι ακόμα εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.