Φρικτός θάvατος για 11χρονο αγόρι: Σκoτώθηκε με ένα… μπαλάκι την ώρα που έπαιζε, έπεσε νεκρός μπροστά σε όλους

May 9, 2024


Ένας 11χρονος, έπεσε νεκρός, κατά τη διάρκεια προπόνησης κρίκετ, όταν το μπαλάκι τον χτύπησε στη βουβωνική χώρα.Ειδικότερα, το παιδί είχε μόλις χτυπήσει την μπάλα, η οποία στην επιστροφή της, τον «βρήκε» στη βουβωνική χώρα.Το αδικοχαμένο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή στην αθλητική ακαδημία Jagad Guru, στο Πούνε της Ινδίας, σε ένα γήπεδο, στο οποίο γίνονται διάφορα αθλήματα.Η κάμερα ασφαλείας …

...ι διάφορα αθλήματα.Το μπαλάκι χτύπησε τον 11χρονο στη βουβωνική χώραΗ κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το το άτυχο παιδί, που φοράει σκούρο κόκκινο μπλουζάκι, να παίρνει φόρα και να ρίχνει την μπάλα στον τοίχο, η οποία επέστρεψε πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμενε και τον χτυπάει στην...

Ένας 11χρονος, έπεσε νεκρός, κατά τη διάρκεια προπόνησης κρίκετ, όταν το μπαλάκι τον χτύπησε στη βουβωνική χώρα.

Ο 11χρονος έπεσε νεκρός από ένα μπαλάκι

Ειδικότερα, το παιδί είχε μόλις χτυπήσει την μπάλα, η οποία στην επιστροφή της, τον «βρήκε» στη βουβωνική χώρα.

Το αδικοχαμένο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή στην αθλητική ακαδημία Jagad Guru, στο Πούνε της Ινδίας, σε ένα γήπεδο, στο οποίο γίνονται διάφορα αθλήματα.

Το μπαλάκι χτύπησε τον 11χρονο στη βουβωνική χώρα

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το το άτυχο παιδί, που φοράει σκούρο κόκκινο μπλουζάκι, να παίρνει φόρα και να ρίχνει την μπάλα στον τοίχο, η οποία επέστρεψε πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμενε και τον χτυπάει στην περιοχή της βουβωνικής χώρας.

Το μικρό αγόρι φαίνεται να διπλώνεται και να πέφτει στο έδαφος, για λίγο καταφέρνει να σηκωθεί όρθιος, πριν καταρρεύσει ξανά, λίγα λεπτά αργότερα.

μπαλάκιμπαλάκι

Αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.