Νίκος Φλωρινιώτης: Ραγίζει καρδιές το αντίο της αδερφής του με μια φωτογραφία: «Να μου προσέχεις το μωρό μου»

December 20, 2023


Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Νίκου Φλωρινιώτη, στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.Η αδερφή του, μην μπορώντας να συνειδηοποιήσει ότι μέσα σε έξι μήνες έχασε αδερφό και πατέρα, ανέβασε μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα. Στην εικόνα είναι ο Νίκος με τον Γιάννη Φλωρινιώτη από τα παλιά χρόνι στ…

...daynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Η αδερφή του, μην μπορώντας να συνειδηοποιήσει ότι μέσα σε έξι μήνες έχασε αδερφό και πατέρα, ανέβασε μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα. Στην εικόνα είναι ο Νίκος με τον Γιάννη Φλωρινιώτη από τα παλιά χρόνι...

Με μια τρυφερή φωτογραφία η Άννα Φλωρινιώτη, αποχαιρετά τον αδερφό της Νίκο Φλωρινιώτη, ραγίζοντας καρδιές λίγες ώρες μετά τον θάνατό του.

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Νίκου Φλωρινιώτη, στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αδερφή του, μην μπορώντας να συνειδηοποιήσει ότι μέσα σε έξι μήνες έχασε αδερφό και πατέρα, ανέβασε μια φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα. Στην εικόνα είναι ο Νίκος με τον Γιάννη Φλωρινιώτη από τα παλιά χρόνι στη θάλασσα, με τον πατέρα να κρατάει αγκαλιά τον γιο.

«ΜΠΑΜΠΑ μου να μου προσεχείς το μωρό μου……», έγραψε η Άννα Φλωρινιώτη στην ανάρτησή της στο Instagram.

Την Παρασκευή η κηδεία του Νίκου Φλωρινιώτη

Η αδερφή του Άννα δεν ηταν σε θέση να μιλήσει στις κάμερες που την περίμεναν έξω από το Λαϊκό Νοσοκομείο και έτσι δηλώσεις για εκείνη έκανε ο στενός οικογενειακός φίλο, κος. Γιασεμής, ο οποίος έχει αναλάβει και τα διαδικαστικά της κηδείας.

Η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει στον Πειραιά, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στην εκκλησία της Παναγίτσας στις 14:00.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.