Νέο σκάνδαλο στο Survivor! Παίκτης έσπασε τους κανόνες κι έχει κινητό

May 6, 2024


Survivor – Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο Τούρκος είχε προειδοποιήσει τους πάντες πως δεν θα ανεχτεί καμία παρανομία και πλέον έρχεται βαριά ποινή. Η παραγωγή πάντως δεν πήρε χαμπάρι…Μετά τα περσινά και τις συνεχόμενες παραβιάσεις στο Survivor All Star, o Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε τα μέτρα του και το ξεκαθάρισε πριν τον φετινό κύκλου σε όλους τους παίκτες, διάσημους και μαχητές.Στο φετινό παιχνίδι λοιπόν δεν θα βλ…

...�αιχνίδι λοιπόν δεν θα βλέπαμε ούτε κινητά ούτε φαγητό, ενώ σε όλους είχε μπει και ποινική ρήτρα σε όσους παραβιάσουν τους κανόνες, καθώς θα αποβάλλονται και δεν θα παίρνουν ούτε ένα ευρώ.Για να καταλάβετε πόσο αυστηρά θα είναι, ο Τούρκος ανακοίνωσε σε όλα τα μέλη της παραγωγής...

Survivor: Οργή από τον Ατζούν

Survivor – Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο Τούρκος είχε προειδοποιήσει τους πάντες πως δεν θα ανεχτεί καμία παρανομία και πλέον έρχεται βαριά ποινή. Η παραγωγή πάντως δεν πήρε χαμπάρι…

Μετά τα περσινά και τις συνεχόμενες παραβιάσεις στο Survivor All Star, o Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε τα μέτρα του και το ξεκαθάρισε πριν τον φετινό κύκλου σε όλους τους παίκτες, διάσημους και μαχητές.

Στο φετινό παιχνίδι λοιπόν δεν θα βλέπαμε ούτε κινητά ούτε φαγητό, ενώ σε όλους είχε μπει και ποινική ρήτρα σε όσους παραβιάσουν τους κανόνες, καθώς θα αποβάλλονται και δεν θα παίρνουν ούτε ένα ευρώ.

Για να καταλάβετε πόσο αυστηρά θα είναι, ο Τούρκος ανακοίνωσε σε όλα τα μέλη της παραγωγής πως δεν θα έχουν social media. Ο μόνος εργαζόμενος που θα έχει πρόσβαση, θα είναι ο Γιώργος Λιανός!

Ωστόσο, μάθαμε πως και φέτος κάποιοι παίκτες κατάφεραν να… σπάσουν τους κανόνες. Όχι φυσικά τα περσινά χάλια, απλά κάποιοι κατάφεραν να βρουν φαγητό, έστω και από τα σκουπίδια.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία πληροφορία που εάν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει σάλο. Τι αφορά; Ένα ακόμα κινητό! Συγκεκριμένα, διαβάσαμε στο Okmag.gr «Μπορεί να φεύγει ο ένας μετά τον άλλον από το Survivor -και το χειρότερο, να μην ασχολείται κανείς!- αλλά αυτοί που μένουν έχουν ξεκινήσει τις παλιές κακές συνήθειες έχοντας πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο. Παραγωγή ακούει;»

Νέο πλάνο ντροπή με τη Σταυρούλα στο Survivor – “Ασέβεια” Ατζούν

Ιδιαίτερα τυχεροί έχουν σταθεί οι παίκτες της μπλε ομάδας στο Survivor αφού κατάφεραν να πάρουν ξανά την νίκη και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Οι Μαχητές κέρδισαν με 12-8 τους Διάσημους και με περίσσια χαρά θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη!

Οι κόκκινοι από την απογοήτευσή τους αποφάσισαν μετά τον αγώνα να αποχωρήσουν και να μην βρεθούν στην καθιερωμένη μάζωξη.

Φυσικά αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τους μπλε που τόνισαν ότι οι κόκκινοι δεν έχουν μάθει να διαχειρίζονται την ήττα τους.

Οι Μαχητές έφτασαν στη Νέα Υόρκη και απόλαυσαν το μπάνιο τους όντας έτοιμοι να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Προφανώς και οι τηλεθεατές είδαν το μπάνιο και μάλιστα σε σούπερ ζουμ στα οπiσθια της Σταυρούλας Χρυσαειδή!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.