Φρίκη στη Ρόδο: Ξεγύμνωσαν μαθητή σε σχολείο και τράβηξαν βίντεο – Του κατέβασαν το παντελόνι και το εσώρουχο

December 10, 2023


Την απόλυτη φρίκη έζησε μαθητής σε σχολείο στη Ρόδο, όταν τον ξεγύμνωσαν και του κατέβασαν το παντελόνι και το εσώρουχο. Σα να μην έφτανε αυτό τον τράβηξαν και βίντεο που κυκλοφόρησε. Η Ρόδος βρίσκεται στο στόχαστρο, μετά την καταγγελία που έκανε η μητέρα ενός 15χρονου μαθητή, για τον εφιάλτη του γιου της, στο σχολείο.Το άγριο bullying που υπέστη, καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο άρχισε να στέλνετα…

...ι από κινητό σε κινητό. Ο άτυχος μαθητής ξεγuμνώθηκε από συμμαθητή του, κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Με τους καθηγητές να μην αντιλαμβάνονται έγκαιρα τα όσα έγιναν, παρά μόνο όταν είδαν τη μητέρα του παιδιού στα γραφεία τους. Ήδη οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις...

Την απόλυτη φρίκη έζησε μαθητής σε σχολείο στη Ρόδο, όταν τον ξεγύμνωσαν και του κατέβασαν το παντελόνι και το εσώρουχο. Σα να μην έφτανε αυτό τον τράβηξαν και βίντεο που κυκλοφόρησε.

Η Ρόδος βρίσκεται στο στόχαστρο, μετά την καταγγελία που έκανε η μητέρα ενός 15χρονου μαθητή, για τον εφιάλτη του γιου της, στο σχολείο.

Το άγριο bullying που υπέστη, καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο άρχισε να στέλνεται από κινητό σε κινητό. Ο άτυχος μαθητής ξεγuμνώθηκε από συμμαθητή του, κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Με τους καθηγητές να μην αντιλαμβάνονται έγκαιρα τα όσα έγιναν, παρά μόνο όταν είδαν τη μητέρα του παιδιού στα γραφεία τους. Ήδη οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις και αναζητούν ακόμα έναν ανήλικο μαθητή, που πήρε μέρος στο συμβάν.

Δείτε επίσης: «Σας βλέπω και θα σας σκ@τώσω» – Τραγικό περιστατικό bullying σε μαθητές δημοτικού στον Πύργο

Πιο συγκεκριμένα, όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου στο 10ο ΕΠΑΛ της Ρόδου, όταν ένας μαθητής έπιασε από τον ώμο έναν 15χρονο συμμαθητή του και του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο προαύλιο του σχολείου, παρουσία πολλών μαθητών, καθώς ήταν ώρα διαλείμματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.