Βίκυ Κάβουρα: Διπλή χαρά στο σπίτι που μένει με τον Γιώργο Τζαβέλλα – Ο χορός στο baby shower μπροστά από την πισίνα και η τούρτα υπερπαραγωγή

May 7, 2024


Διπλή χαρά είχαν χθες, Δευτέρα του Πάσχα 6/5, στο σπίτι της Βίκυς Κάβουρα και του Γιώργου Τζαβέλλα, καθώς από τη μία ήταν η ονομαστική εορτή του ποδοσφαιριστή, την οποία αποφάσισαν να συνδυάσουν και με το baby shower για το μωρό που περιμένουν.Γέμισαν, λοιπόν, τον τόπο με ροζ μπαλόνια, καθώς το παιδί τους είναι κοριτσάκι, ενώ είχαν ετοιμάσει και μία ξεχωριστή τούρτα με μπιμπερό πάνωω για την ιδιαί…

...τερη αυτή ημέρα. Δημοσίευσαν, μάλιστα, και κάποια στιγμιότυπα στα προφίλ τους στο Instagram, με την ηθοποιό σε ένα βίντεο να χορεύει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα έξω.Δείτε επίσης: Ανακάτεψε μαζί γλυκό με αλμυρό και φρούτα με λαχανικά - Οι λιγούρες της εγκυμοσύνης λίγο πριν γεννήσειΤο...

Διπλή χαρά είχαν χθες, Δευτέρα του Πάσχα 6/5, στο σπίτι της Βίκυς Κάβουρα και του Γιώργου Τζαβέλλα, καθώς από τη μία ήταν η ονομαστική εορτή του ποδοσφαιριστή, την οποία αποφάσισαν να συνδυάσουν και με το baby shower για το μωρό που περιμένουν.

Γέμισαν, λοιπόν, τον τόπο με ροζ μπαλόνια, καθώς το παιδί τους είναι κοριτσάκι, ενώ είχαν ετοιμάσει και μία ξεχωριστή τούρτα με μπιμπερό πάνωω για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. Δημοσίευσαν, μάλιστα, και κάποια στιγμιότυπα στα προφίλ τους στο Instagram, με την ηθοποιό σε ένα βίντεο να χορεύει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα έξω.

Δείτε επίσης: Ανακάτεψε μαζί γλυκό με αλμυρό και φρούτα με λαχανικά – Οι λιγούρες της εγκυμοσύνης λίγο πριν γεννήσει

Το άλμπουμ από το baby shower και τη γιορτή στο σπίτι του Γιώργου Τζαβέλλα και της Βίκυς Κάβουρα

Βίκυ Κάβουρα Γιώργος Τζαβέλλας baby shower
Instagram / Βίκυ Κάβουρα

Βίκυ Κάβουρα Γιώργος Τζαβέλλας γιορτή

Οι δυσκολίες στην εγκυμοσύνη και ο γάμος τους

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται η ηθοποιός μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες που πέρασε τους πρώτους μήνες, αλλά και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί με τον σύντροφό της Γιώργο Τζαβέλλα.

«Είμαι 7μιση μηνών, μπαίνω στον 8ο. Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Το πέρασα λίγο βαριά, είχα υπερέμεση, δεν σταματάει ποτέ η πρωινή ναυτία… Μου μύριζαν τα πάντα, μου μύριζε το αυτοκίνητό μου, μου έφερναν όλα εμετό. Δεν ευχαριστιόμουν τίποτα και δεν έχει ακόμα κοιλίτσα για να νιώσεις ότι είσαι έγκυος, νιώθεις περισσότερο ότι είσαι άρρωστη. Μετά άρχισα να φουσκώνω, να φεύγουν τα συμπτώματα», ανέφερε σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Η φωτογραφία από το κρεβάτι με φουσκωμένη κοιλίτσα και η έξοδος με τον Γιώργο Τζαβέλλα

«Είναι ωραίο πράγμα να είσαι μόνος σου , γιατί έτσι είναι και επιλογή ο σύντροφος. Δεν υπάρχουν λόγια, όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου, τον κοιτάς, δεν ξέρεις το γιατί και λες αυτός είναι. Ήξερα από την αρχή ότι αυτός είναι. Δεν ξέρω εκείνος, την έχω κι εγώ αυτήν την απορία», πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο του γάμου με τον Γιώργο Τζαβέλλα, η ηθοποιός απάντησε: «Ε ναι θα βάλω νυφικό, δεν θα βάλω; Σημασία έχει η ευλογία στην εκκλησία και είμαστε σύμφωνοι και οι δύο σε αυτό».

«Τώρα κάνω πίσω. Είχα ένα ατυχηματάκι στο θέατρο και αποφάσισα ότι δεν θα δουλέψω καθόλου στην εγκυμοσύνη. Στη δεύτερη παράσταση κουράστηκα πολύ, μετά πήγα στο νοσοκομείο και είπα τέλος… Είναι 100% προτεραιότητά μου η μπέμπα και η οικογένειά μου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αποσυρθώ. Ίσα ίσα μετά νομίζω θα έχω περισσότερη όρεξη», είπε στην συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.