Το ζεϊμπέκικο του Νεκτάριου Λεμονίδη στο γλέντι του γάμου του με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Δεν έχει κάτσει καθόλου

December 10, 2023


Σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, η αγαπημένη και πολύ δημοφιλής επιχειρηματίας, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό reality επιβίωσης, “Survivor”, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νεκτάριο Λεμονίδη.Το ζευγάρι βίωσε τη σημερινή ημέρα ως μία από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής της, α…

...φού ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η τελετή έγινε σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, και το γεγονός επέλεξαν να γιορτάσουν με ένα ξέφρενο γλέντι. Το πάρτι του γάμου τους, λαμβάνει αυτή τη στιγμή χώρα, και ήδη οι δυο τους έχουν κάνει τις πρώτες δηλώσεις στους...

Σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, η αγαπημένη και πολύ δημοφιλής επιχειρηματίας, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό reality επιβίωσης, “Survivor“, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νεκτάριο Λεμονίδη.

Το ζευγάρι βίωσε τη σημερινή ημέρα ως μία από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής της, αφού ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η τελετή έγινε σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, και το γεγονός επέλεξαν να γιορτάσουν με ένα ξέφρενο γλέντι. Το πάρτι του γάμου τους, λαμβάνει αυτή τη στιγμή χώρα, και ήδη οι δυο τους έχουν κάνει τις πρώτες δηλώσεις στους καλεσμένους τους (δείτε εδώ τι είπε το ζευγάρι στους καλεσμένους του λίγες στιγμές μετά το γάμο τους).

Υπενθυμίζουμε, ότι ο γιατρός και η επιχειρηματίας γνωρίστηκαν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα από το Instagram. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμπόδισε να έρθουν σε δια ζώσης επαφή, να βγούνε ραντεβού και να ερωτευθούν. Κάτι, που οδήγησε και στη σημερινή χαρμόσυνη είδηση.

Αυτή τη στιγμή οι δυο τους είναι ήδη ένα παντρεμένο ζευγάρι και “ξεσαλώνουν” μαζί με τους προσκεκλημένους τους σε ένα πολύ λαμπερό event. Απολαμβάνουν την απόλυτη ευτυχία περιτριγυρισμένοι με συγγενείς και φίλους. Ταυτόχρονα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr είναι εκεί για τους αναγνώστες του, ώστε να σας παραχωρήσει αποκλειστικές εικόνες και βίντεο, από το γάμο της χρονιάς, που φεύγει.

Το ξέφρενο γλέντι του γάμου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη

Το ζεύγος είναι πολύ χαρούμενο και στα βίντεο, που σας παρέχουμε αυτό είναι αρκετά φανερό. Το πάρτι, που έχουν διοργανώσει, επέλεξαν να ντύσουν μουσικά με μία ζωντανή συναυλία από τον καλό φίλο της νύφης και επιτυχημένο τραγουδιστή, Τριαντάφυλλο.

Ο γαμπρός δεν έχει σταματήσει να χορεύει από σύγχρονους ελεύθερους χορούς, που λικνίζεται ρυθμικά με τη μουσική. Αλλά αυτό που έκανε ακόμη περισσότερη αίσθηση είναι το ζεϊμπέκικό του, που ήταν γεμάτο πάθος, και ο ίδιος “χτυπιόταν” με τη χαρά του στα πατώματα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.