Δυσάρεστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ: Ζουν μια κόλαση

May 7, 2024


Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βιώνουν μια κρίσιμη περίοδο γεμάτη δυσκολίες από την ώρα που διαγνώστηκε με καρκίνο η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μάλιστα, σύμφωνα με στενή συνεργάτιδα του πριγκιπικού ζεύγους, οι δυο τους περνούν μια κόλαση.Ειδικότερα, η Αριέτα, η οποία εργάζεται ως στυλίστρια για τα τρία παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους, μοιράστηκε την ανησυχητική αυτή πληροφορία για το ζευγάρ…

...� και Κέιτ Μίντλετον: Βιώνουν μια κόλαση μετά τη διάγνωση με καρκίνοΕιδικότερα, η Αριέτα, η οποία εργάζεται ως στυλίστρια για τα τρία παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους, μοιράστηκε την ανησυχητική αυτή πληροφορία για το ζευγάρι μετά τη διάγνωση της πριγκίπισσας με καρκίνο.«Είμαι...

Μια κόλαση βιώνουν ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στενή συνεργάτης του ζεύγους στον βρετανικό Τύπο.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βιώνουν μια κρίσιμη περίοδο γεμάτη δυσκολίες από την ώρα που διαγνώστηκε με καρκίνο η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μάλιστα, σύμφωνα με στενή συνεργάτιδα του πριγκιπικού ζεύγους, οι δυο τους περνούν μια κόλαση.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Βιώνουν μια κόλαση μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Ειδικότερα, η Αριέτα, η οποία εργάζεται ως στυλίστρια για τα τρία παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους, μοιράστηκε την ανησυχητική αυτή πληροφορία για το ζευγάρι μετά τη διάγνωση της πριγκίπισσας με καρκίνο.

«Είμαι συντετριμμένη αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι περνούν μια κόλαση, ελπίζω ότι θα επιστρέψουν. Είναι πραγματικά προσωπικό» δήλωσε η Aριέτα στην Telegraph, δίχως ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν και δεν είναι σαφές τι την έκανε να προχωρήσει σε αυτή την αποκάλυψη, τη στιγμή που η πριγκίπισσα συνεχίζει να υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για την κατάστασή της, τα σχόλιά της υποδηλώνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Σε άλλο σημείο, η Aριέτα αναφέρθηκε και στον ρόλο της ως στυλίστριας του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις. «Το να ντύνω τη βασιλική οικογένεια μου δίνει τόση υπερηφάνεια, πραγματικά νοιάζομαι για το πώς φαίνονται», είπε. Συμπλήρωσε πως συνεργάζεται στενά με την τωρινή νταντά των παιδιών, Μαρία Μποράλο, για το ντύσιμο των παιδιών.

Η Κέιτ Μίντλετον στην Ρώμη: Εγχειρίστηκε από γιατρούς του νοσοκομείου του Πάπα

Η Κέιτ Μίντλετον εγχειρίστηκε από γιατρούς του Πάπα, στην πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης σύμφωνα με ιταλικό περιοδικό.

Συγκεκριμένα η πολυκλινική είναι το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται παραδοσιακά όλοι οι ποντίφικες, ενώ και ο σημερινός πάπας Φραγκίσκος έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα.

Κέιτ Μίντλετον: Τα δημοσιεύματα για την εγχείρηση της πριγκίπισσας

Πηγές της πολυκλινικής Τζεμέλι δεν σχολιάζουν το δημοσίευμα, ενώ το περιοδικό υποστηρίζει ότι η πληροφορία προέρχεται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο διευθυντής του ογκολογικού κέντρου του νοσοκομείου, καθηγητής Τζαμπάολο Τόρτορα, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «μπορεί να υποθέσει, κανείς, ότι o όγκος μπορεί να εντοπίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και ενδέχεται να έπληξε τα γυναικολογικά όργανα ή το πεπτικό σύστημα». «Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο των γυναικολογικών οργάνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, είναι αποτελεσματικές και για μεγάλο μέρος των ασθενών επιτυγχάνεται η ίαση», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Σχετικά με τον βασιλιά Κάρολο, το ιταλικό περιοδικό γράφει, τέλος, ότι «φέρεται να υποφέρει από έντονους πόνους στα κόκαλα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.