«Με στενοχώρησε χθες…» – Το δημόσιο παράπονο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη συμπεριφορά της Καγιά

November 30, 2023


Το πρωί της Πέμπτης 30/11 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μία προσωπική αποκάλυψη για την σχέση της με την Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ την ανακοίνωση που έκανε για τη σχέση της με τον Ηλία Κρασσά). Δήλωσε, συγκεκριμένα, πως υπήρξε κάτι που την στενοχώρησε στη συμπεριφορά της.Οι συνεργάτες της, παρόλα αυτά, προσπαθούσαν να της εξηγήσουν πως δεν είναι κάτι παράξενο ή …

...καινούριο, με την ίδια να το ρίχνει την πλάκα και να προειδοποιεί το μοντέλο πως εάν δεν κάνουν επιτέλους αυτό που έχουν κανονίσει δεν θα τα πάνε καθόλου καλά.Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη Βίκυ Καγιά«Άσε με με τη Βίκυ γιατί με στενοχώρησε χθες. Έχουμε κανονίσει...

Το πρωί της Πέμπτης 30/11 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μία προσωπική αποκάλυψη για την σχέση της με την Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ την ανακοίνωση που έκανε για τη σχέση της με τον Ηλία Κρασσά). Δήλωσε, συγκεκριμένα, πως υπήρξε κάτι που την στενοχώρησε στη συμπεριφορά της.

Οι συνεργάτες της, παρόλα αυτά, προσπαθούσαν να της εξηγήσουν πως δεν είναι κάτι παράξενο ή καινούριο, με την ίδια να το ρίχνει την πλάκα και να προειδοποιεί το μοντέλο πως εάν δεν κάνουν επιτέλους αυτό που έχουν κανονίσει δεν θα τα πάνε καθόλου καλά.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη Βίκυ Καγιά

«Άσε με με τη Βίκυ γιατί με στενοχώρησε χθες. Έχουμε κανονίσει κάτι και όλο μου το αλλάζει. Βίκυ, πρόσeξε! Δεν το παίρνω προσωπικά. Θα δούμε…», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Είναι το burn out», έλεγε ο Δημήτρης Παπανώτας από δίπλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.