Survivor 2024 spoiler 05/05: Κίνδυνος διάλυσης! Παίρνει τη σκληρή απόφαση ο Ατζούν για να μη ρίξει «μαύρο»

May 5, 2024


Survivor 2024 spoiler 05/05: Όλα γκρεμίζονται στο Survivor σε μια μέρα! Αξέχαστο θα μείνει το φετινό Πάσχα στους παίκτες, αφού η παραγωγή φαίνεται να παίρνει σκληρή απόφαση για το μέλλον του παιχνιδιού.Το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε νωρίτερα για τη νέα αποχώρηση που θα έχουμε απόψε και θα είναι δυστυχώς αναγκαστική. Η Αναστασία Τσέρου τραυματίζεται πολύ σοβαρά και το ριάλιτι για εκείνη τελειών…

...ει οριστικά, την ίδια ώρα που ακόμη μία κορυφαία παίκτρια των Μαχητών έχει ζητήσει να φύγει.Survivor 2024 spoiler 05/05: Η σκληρή απόφαση Ατζούν για να μη ρίξει «μαύρο»Με τους Μπλε λοιπόν να κινδυνεύουν να αποδεκατιστούν τελείως, μένοντας με 3 μόλις παίκτες, τα δεδομένα αλλάζουν άρδην....

Survivor 2024 spoiler 05/05: Όλα γκρεμίζονται στο Survivor σε μια μέρα! Αξέχαστο θα μείνει το φετινό Πάσχα στους παίκτες, αφού η παραγωγή φαίνεται να παίρνει σκληρή απόφαση για το μέλλον του παιχνιδιού.

Το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε νωρίτερα για τη νέα αποχώρηση που θα έχουμε απόψε και θα είναι δυστυχώς αναγκαστική. Η Αναστασία Τσέρου τραυματίζεται πολύ σοβαρά και το ριάλιτι για εκείνη τελειώνει οριστικά, την ίδια ώρα που ακόμη μία κορυφαία παίκτρια των Μαχητών έχει ζητήσει να φύγει.

Survivor 2024 spoiler 05/05: Η σκληρή απόφαση Ατζούν για να μη ρίξει «μαύρο»

Με τους Μπλε λοιπόν να κινδυνεύουν να αποδεκατιστούν τελείως, μένοντας με 3 μόλις παίκτες, τα δεδομένα αλλάζουν άρδην. Ο Ατζούν δείχνει πλέον υποχρεωμένος να πάρει να την απόφαση είτε για αλλαγή ομάδων, είτε να γίνει από τόσο νωρίς ατομικό το παιχνίδι. Θυμίζουμε πως αν οι νέες αποχωρήσεις είναι δύο τελικά όντως, θα μείνουν στο νησί 9 παίκτες.

Survivor 2024 spoiler
Survivor 2024 spoiler

Survivor 2024 spoiler 05/05: «Κόβουν» ασυλία και 1ο υποψήφιο

Όλες οι παραπάνω εξελίξεις φέρνουν όμως και πάρα πολύ άμεσες ανατροπές, αφού το επεισόδιο της ημέρας (05/05) δε θα μοιάζει με κανένα άλλο. Και αυτό γιατί η κάκιστη ψυχολογική κατάσταση όλων των παικτών μετά το σοκαριστικό χτύπημα της Αναστασίας, επιφέρει αναβολή του αγώνα ασυλίας και ως εκ τούτου νέος υποψήφιος προς αποχώρηση δε θα υπάρξει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.