Αρσενικό παλιάς κοπής ο Light: «Εγώ & η σύντροφός μου δεν είμαστε 2 γκέι άνδρες, θα παντρευτούμε παραδοσιακά»

November 26, 2023


Ο Light μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και στη δημοσιογράφο Νόρα Καούρη, στα παρασκήνια του «Fame Story» και ενώ ήταν με τη σύντροφό του.Όπως υπογράμμισε ο τράπερ «δεν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση μου με τη σύντροφό μου. Δεν ήρθε στο προηγούμενο live, γιατί ψάχναμε το σκυλάκι μας. Πολύ πιθανόν να δείτε το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Στην Ελλάδα που είναι παράξενη χωρά, εγώ και …

...�έση μας. Στην Ελλάδα που είναι παράξενη χωρά, εγώ και η σύντροφός μου, δεν είμαστε δύο γκέι άνδρες, οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό. Αν είχα κάνει πρόταση γάμου, δεν θα το ξέρατε; Εδώ ξέρετε τι βρακί φοράει ο Κασσελάκης, δε θα ξέρατε αν έχω κάνει πρόταση γάμου;».Σχετικά...

Ο Light μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και στη δημοσιογράφο Νόρα Καούρη, στα παρασκήνια του «Fame Story» και ενώ ήταν με τη σύντροφό του.

Ο Light διαψεύδει την κρίση στη σχέση με τη σύντροφό του

Όπως υπογράμμισε ο τράπερ «δεν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση μου με τη σύντροφό μου. Δεν ήρθε στο προηγούμενο live, γιατί ψάχναμε το σκυλάκι μας. Πολύ πιθανόν να δείτε το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Στην Ελλάδα που είναι παράξενη χωρά, εγώ και η σύντροφός μου, δεν είμαστε δύο γκέι άνδρες, οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό. Αν είχα κάνει πρόταση γάμου, δεν θα το ξέρατε; Εδώ ξέρετε τι βρακί φοράει ο Κασσελάκης, δε θα ξέρατε αν έχω κάνει πρόταση γάμου;».

Σχετικά με την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο Light επεσήμανε «έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να παρακολουθώ το τι λέει ο κ. Μικρούτσικος, ώστε να απαντήσω και να μου απαντήσει και να του απαντήσω… Δεν γνωρίζω τι είπε τώρα, εύχομαι να του αρέσουν οι απόψεις μου. Εγώ θα συνεχίσω να τις λέω, να είναι καλά και αυτός».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.