Άρης Σοϊλέδης: Στο θέατρο με γοητευτική συνοδό – Καθόντουσαν στην πρώτη γραμμή και της έπιασε το χέρι

April 27, 2024


Σαν “βόμβα” έσκασε μόλις πριν μερικές εβδομάδες η είδηση πως η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης χώρισαν έπειτα από 7 χρόνια σχέσης, ενώ γινόντουσαν και συζητήσει για γάμο και μάλιστα, μιλούσαν για αυτόν. Τώρα επίσης σαν “βόμβα” έσκασε και η νέα σχέση του Άρη.Η εκπομπή I love Σουκου αφού πρόβαλε τις φωτογραφίες του govastiletto.gr όπου δείχνει τον Άρη Σοϊλέδη σε έξοδο του στο θέατρο μαζί με την νέα…

... του σύντροφο, έκαναν αποκαλύψεις. Τόσο ο Δημήτρης Μακαλιάς, όσο και η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφεραν πως αυτή δεν είναι η πρώτη τους κοινή έξοδος. Αντιθέτως πηγαίνουν και στα μπουζούκια και μάλιστα, τους στέλνουν συνέχεια μηνύματα σχετικά, ενώ μηνύματα από τον κόσμο δέχεται και η...

Σαν “βόμβα” έσκασε μόλις πριν μερικές εβδομάδες η είδηση πως η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης χώρισαν έπειτα από 7 χρόνια σχέσης, ενώ γινόντουσαν και συζητήσει για γάμο και μάλιστα, μιλούσαν για αυτόν. Τώρα επίσης σαν “βόμβα” έσκασε και η νέα σχέση του Άρη.

Η εκπομπή I love Σουκου αφού πρόβαλε τις φωτογραφίες του govastiletto.gr όπου δείχνει τον Άρη Σοϊλέδη σε έξοδο του στο θέατρο μαζί με την νέα του σύντροφο, έκαναν αποκαλύψεις. Τόσο ο Δημήτρης Μακαλιάς, όσο και η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφεραν πως αυτή δεν είναι η πρώτη τους κοινή έξοδος. Αντιθέτως πηγαίνουν και στα μπουζούκια και μάλιστα, τους στέλνουν συνέχεια μηνύματα σχετικά, ενώ μηνύματα από τον κόσμο δέχεται και η ίδια η Μαρία Αντωνά.

Οι αποκαλύψεις για τη νέα σχέση του Άρη Σοϊλέδη

«Υπήρχαν τρυφερές στιγμές. Προσπάθησαν να φύγουν και πιο νωρίς. Μιλάμε για μια σχέση που δεν είναι προφανώς των τελευταίων ημερών. Είναι καιρό. Είναι μήνες, δεν είναι ημέρες. Και σε μας έρχονται συνέχεια μηνύματα και δεν είναι και πολύ ωραίο. Ότι τους βλέπουν μαζί στα μπουζούκια και αυτό. Αλλά από σεβασμό και στις δύο πλευρές γιατί και εμείς δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει δεν τα βγάζουμε αυτά προς τα έξω», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον για απιστία. Υπάρχει και ένα κακό ιστορικό. Υπήρχε μια φημολογούμενη σχέση του Άρη με τη Σοφιάνα. Το έλεγαν άλλοι πάλι. Οπότε ήταν φήμες. Τώρα εδώ έχουμε μια περίπτωση που έχουν έρθει πιο κοντά και όντως από φωτογραφίες που μας έχουν στείλει και από προηγούμενες συναντήσεις του, φαίνεται κάπως να επιβεβαιώνεται. Είναι μια κοπέλα που δουλεύει σε ένα πολύ γνωστό μαγαζί. Δεν κρύβεται πλέον», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: «Κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν καλό είναι να μη μιλάνε για να μην…» – Τα νέα ”καρφιά” του για τα σχόλια σχετικά με Σοϊλέδη & Αντωνά

Από πλευράς της η Μπέττυ Μαγγίρα, είπε: «Δεν είναι η πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Στα δικά μου αυτιά έχει φτάσει ήδη πως έχουν πάει και στα μπουζούκια μαζί και έχουν εμφανιστεί και σε άλλα μέρη μαζί. Άρα πρόκειται για σχέση. Όπως τα στέλνουν κάποιοι σε εμάς, τα στέλνουν και στη Μαρία. Δεν είναι εύκολο. Ούτε ο ίδιος προσπαθεί να το κρύψει από ότι φαίνεται».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.