Στιγμές θρήνου και πόνου στην κηδεία του Μάθιου Πέρι – Στο πλευρό του πατέρα & του πατριού του οι Άνιστον, Κοξ, Κούντροου, ΛεΜπλανκ και Σουίμερ από τα…

November 4, 2023


Πριν από λίγες ημέρες, συγκεκριμένα το βράδυ της 28η Οκτωβρίου, ο Μάθιου Πέρι, γνωστός ως ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη όσο βρισκόταν στο τζακούζι του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.Το απόγευμα της Παρασκευής 3/11 στην Αμερική, τα ξημερώματα σύμφωνα με την ώρα Ελλάδος, λοιπόν, συγγενείς και φίλοι του συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο που βρί…

...σκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Bros όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της σειράς, για να τον αποχαιρετήσουν για μία τελευταία φορά.Δείτε επίσης: Ποιος θα είναι ο κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας τουΘρήνος στο τελευταίο αντίο του Μάθιου ΠέριΤα...

Πριν από λίγες ημέρες, συγκεκριμένα το βράδυ της 28η Οκτωβρίου, ο Μάθιου Πέρι, γνωστός ως ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη όσο βρισκόταν στο τζακούζι του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Το απόγευμα της Παρασκευής 3/11 στην Αμερική, τα ξημερώματα σύμφωνα με την ώρα Ελλάδος, λοιπόν, συγγενείς και φίλοι του συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Bros όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της σειράς, για να τον αποχαιρετήσουν για μία τελευταία φορά.

Δείτε επίσης: Ποιος θα είναι ο κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του

Θρήνος στο τελευταίο αντίο του Μάθιου Πέρι

Τα ξένα Μέσα δημοσίευσαν διάφορες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από μακριά και σε αυτές απεικονίζονται οι παρευρισκόμενοι, ανάμεσα στους οποίους και όλοι οι συμπρωταγωνιστές του, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ. Μαζί τους και ο πατέρας του ηθοποιού, Τζον Μπένετ Πέρι, και ο πατριός του, Κιθ Μόρισον.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα δημιουργήθηκε το ίδρυμα που φέρει το όνομά του “The Matthew Perry Foundation”, προς τιμήν του, το οποίο στόχο έχει να βοηθά ανθρώπους που δίνουν μάχη για να ξεπεράσουν τον εθισμό τους, όπως και εκείνος.

Η κλήση που έγινε στο 911 από τον βοηθό του το μοιραίο βράδυ

Στο φως της δημοσιότητας “ήρθε” ένα ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση που έγινε στις αρχές για βοήθεια, λίγη ώρα αφού τον εντόπισαν νεκρό στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Ο προσωπικός του βοηθός, που το βρήκε το άψυχο σώμα του, κάλεσε αμέσως το 911. Το ηχητικό ντοκουμέντο του TMZ κάνει λόγο για τη φράση «rescue 23», δηλαδή ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός αλλά και η λέξη «drowning», η οποία ακούγεται μέσα, το πρώτο στοιχείο για την αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, από τα αποτελέσματα της νεκροψίας του ηθοποιού εκκρεμούν αυτά της τοξικολογικής έκθεσης, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες, μέχρι να ολοκληρωθεί.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.