Φρίκη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Μαλού: Άγρια συμπλοκή με ένα νεκρό – «Δούλευα και άκουσα…»

April 28, 2024


Μια ασύλληπτη τραγωδία έγινε έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Μαλού στην Λεωφόρο Κηφισίας τα ξημερώματα της Κυριακής. Σημειώθηκε μια σκηνή έντασεις και πανικού η οπολια ξεκίνησε έπειτα από μια παρεξήγηση και κατέληξε σε φόνο.Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, παρέα νεαρών διασκέδαζε στο club όταν λίγο πριν από τις 4 ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός ο οποίος μεταφέρθηκε στην είσο…

...δο του μαγαζιού όπου τους περίμενε μια άλλη παρέα. Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους αποπειράθηκε να τραβήξει το όπλο που είχε στη ζώνη του την ώρα που ένας άλλος έβγαλε μαχαίρι για να αμυνθεί. Τραυματίστηκε λοιπόν θανάσιμα στο λαιμό ένας 23χρονος από το μαχαίρι, ενώ...

Μια ασύλληπτη τραγωδία έγινε έξω από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Μαλού στην Λεωφόρο Κηφισίας τα ξημερώματα της Κυριακής. Σημειώθηκε μια σκηνή έντασεις και πανικού η οπολια ξεκίνησε έπειτα από μια παρεξήγηση και κατέληξε σε φόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, παρέα νεαρών διασκέδαζε στο club όταν λίγο πριν από τις 4 ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός ο οποίος μεταφέρθηκε στην είσοδο του μαγαζιού όπου τους περίμενε μια άλλη παρέα. Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους αποπειράθηκε να τραβήξει το όπλο που είχε στη ζώνη του την ώρα που ένας άλλος έβγαλε μαχαίρι για να αμυνθεί. Τραυματίστηκε λοιπόν θανάσιμα στο λαιμό ένας 23χρονος από το μαχαίρι, ενώ ένας 26χρονος από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, ενώ υπάρχει ένας ακόμη τραυματίας

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της φονικής συμπλοκής είναι γνωστός και αναζητείται ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ταυτοποιηθεί και να πέσει στα χέρια των Αρχών.

Σοκαρισμένη η Μαλού από την τραγωδία έξω από το μαγαζί που τραγουδάει

Η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, επικοινώνησε με την Μαλού, η οποία δεν είπε πολλά πράγματα, καθώς εκείνη την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό, εκείνη βρισκόταν πάνω στην πίστα και τραγουδούσε.

«Δούλευα και άκουσα αυτό που άκουσαν και οι υπόλοιποι. Ενημερώθηκα αργότερα. Και εγώ δεν έχω κάποια πληροφορία, οπότε δε μπορώ να πάρω θέση. Λέω αυτά που είπα στη μαμά μου και στον άντρα μου (δείτε ποιος είναι). Αυτά ξέρω προς το παρόν», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.