Μάθιου Πέρι: Η τελευταία ανάρτηση στο instagram – Έχει φτάσει τα 2 εκατομμύρια likes, “κλαίνε” στα σχόλια

October 30, 2023


Ο τηλεοπτικός «Τσάντλερ Μπινγκ» στη σειρά Φιλαράκια, η αλλιώς – στην πραγματική ζωή – ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, αφού βρέθηκε από τον προσωπικό του βοηθό πνιγμένος στο τζακούζι του σπιτιού του (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την ιατροδικαστική του εξέταση).Ωστόσο, τραγική ειρωνεία αποκαλούν πολύ το τελευταίο του post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο φαίνεται …

...να ποζάρει στο τζακούζι γράφοντας χαρακτηριστικά «Έτσι το ζεστό νερό που στροβιλίζεται σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Mattman».Το post έχει πάρει εκατομμύρια likes ενώ στα σχόλια των αποχαιρετούν φίλοι και θαυμαστές...Η τελευταία ανάρτηση του Μάθιου ΠέριΓιατί οι τελευταίες αναρτήσεις...

Ο τηλεοπτικός «Τσάντλερ Μπινγκ» στη σειρά Φιλαράκια, η αλλιώς – στην πραγματική ζωή – ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, αφού βρέθηκε από τον προσωπικό του βοηθό πνιγμένος στο τζακούζι του σπιτιού του (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την ιατροδικαστική του εξέταση).

Ωστόσο, τραγική ειρωνεία αποκαλούν πολύ το τελευταίο του post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο φαίνεται να ποζάρει στο τζακούζι γράφοντας χαρακτηριστικά «Έτσι το ζεστό νερό που στροβιλίζεται σε κάνει να νιώθεις καλά; Είμαι ο Mattman».

Το post έχει πάρει εκατομμύρια likes ενώ στα σχόλια των αποχαιρετούν φίλοι και θαυμαστές…

Η τελευταία ανάρτηση του Μάθιου Πέρι

Γιατί οι τελευταίες αναρτήσεις του ηθοποιού αφορούσαν τον Μπάτμαν;

Εντύπωση προκαλεί, ωστόσο, το γεγονός πως στις τελευταίες του αναρτήσεις ο Μάθιου Πέρι έκανε πολλές αναφορές στον Μπάτμαν.

Η πρώτη του ανάρτηση, μάλιστα, που σχετίζεται με αυτό έγινε πριν από 7 μέρες περίπου και είναι ένα βίντεο που δείχνει την κάμερα να κινείται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, όπου εμφανίζονται τρεις οθόνες με τον Μπάτμαν.

«Ο Μπάτμαν είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχουν δει ποτέ», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η αμέσως επόμενη δείχνει το εμβληματικό σήμα να λάμπει, μαζί με το σχόλιο: «Κοιμηθείτε όλοι καλά, έχω την πόλη απόψε».

Ενώ στην αμέσως επόμενη από αυτή φαίνεται αυτό:

Η τέταρτη είναι ένα βίντεο που δείχνει ένα χέρι να τοποθετεί μερικά σταφύλια σε ένα τραπέζι, με τη λεζάντα να γράφει: «Αυτά είχα να φάω σήμερα. Είμαι ο Μπάτμαν».

Η πέμπτη δείχνει μια κολοκύθα στην οποία έχει σκαλιστεί το σήμερα του Μπάτμαν γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα «Γνωρίζετε τι εννοώ»

Ενώ, τέλος, το επόμενο post είναι ένα βίντεο με τον νυχτερινό ουρανό και ένα μισοφέγγαρο. Η λεζάντα γράφει: «Το φως του φεγγαριού είναι πολύ ωραίο, καταλαβαίνετε τι προσπαθώ να σας πω; – Είμαι ο Mattman».

Όλα δείχνουν πως όλη αυτή η αγάπη στον Μπάτμαν είναι επειδή απλά ο ηθοποιός λάτρευε τον συγκεκριμένο υπερήρωα. Μάλιστα, το τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου του έχει τίτλο “Μπάτμαν”.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.