Survivor 2024: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη μετά την αποχώρηση της Ασημίνας – «Ήσουν και θα είσαι…»

May 10, 2024


Στο χθεσινό επεισόδιο (9/5) του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν κατάφερε να επικρατήσει στον αγώνα αποχώρησης και έτσι ολοκληρώθηκε η φετινή της παρουσία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 09/05: Πανηγυρική επιβεβαίωση! Παρελθόν η Ασημίνα Χατζηανδρέου! Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείοΗ παίκτρια των Κόκκινων κατά την αποχώρησή της δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι: «Θα ήθελ…

...�σή της δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι: «Θα ήθελα στην τελική δυάδα Γκιουλέκα-Δαλάκα και την κούπα να την πάρει η Δαλάκα. Θα είμαι εκεί για να φωνάζω για εκείνην. Θα είναι στίβος μάχης απ’ όσο ξέρω, οπότε δεν τη φοβάμαι. Έχουμε έρθει πολύ κοντά με την Κατερίνα φέτος»Ήσουν και θα είσαι...».Ο...

Στο χθεσινό επεισόδιο (9/5) του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν κατάφερε να επικρατήσει στον αγώνα αποχώρησης και έτσι ολοκληρώθηκε η φετινή της παρουσία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 09/05: Πανηγυρική επιβεβαίωση! Παρελθόν η Ασημίνα Χατζηανδρέου! Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο

«Θα είμαι εκεί για να φωνάζω για εκείνην»

Η παίκτρια των Κόκκινων κατά την αποχώρησή της δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι: «Θα ήθελα στην τελική δυάδα Γκιουλέκα-Δαλάκα και την κούπα να την πάρει η Δαλάκα. Θα είμαι εκεί για να φωνάζω για εκείνην. Θα είναι στίβος μάχης απ’ όσο ξέρω, οπότε δεν τη φοβάμαι. Έχουμε έρθει πολύ κοντά με την Κατερίνα φέτος»

Ήσουν και θα είσαι…».

Ο Χρήστος Δάντης, ο σύντροφος της παίκτριας, έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσα από το προφίλ στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής ανήρτησε μία φωτογραφία της Ασημίνας Χατζηανδρέου, με την μορφή του story και έγραψε: «Ήσουν και θα είσαι ένας ολόκληρος στρατός. Μόνη σου!».

Προηγουμένως είχε ανεβάσει ακόμα μία φωτογραφία της παίκτριας των Κόκκινων και είχε γράψει: «Σήμερα προτιμώ μόνο να βλέπω τους αγώνες σου, γιατί όπως έλεγε ένας φίλος, όσα βλέπει το «μάτι» δεν τα βλέπει ο φακός».

Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη μετά την αποχώρηση της Ασημίνας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.