Eurovision 2024: Αναβρασμός στο Twitter/X με το 7αρι της Κύπρου στην Μαρίνα Σάττι – «Να πάνε να γ@@ουν»

May 12, 2024


Μπορεί στην αρχή τα στατιστικά να ήθελαν την Ελλάδα στην 10άδα του τελικού της Eurovision, ωστόσο τελικά η Μαρίνα Σάττι έφτασε μέχρι την 11η. Βέβαια, μια θετική εξέλιξη ήταν ότι μας έφερε πιο κοντά με τους Ελβετούς που μας έδωσαν το 12άρι τους, αφού η τραγουδίστρια έγινε κολλητή φίλη με το Nemo.Η χώρα όμως που περιμέναμε να μας στηρίξει αλλά τελικά δεν το έκανε ήταν η Κύπρος. Συγκεκριμένα, η γειτο…

...νική χώρας μας έδωσε μονάχα 7 βαθμούς γεγονός που παραξένεψε πολλούς.Πολλοί θεώρησαν πως είναι αντίποινα για το χαμό που προκλήθηκε πριν μερικές εβδομάδες με την ΕΡΤ η οποία είχε αναφέρει πως θα δώσει πολύ χαμηλό βαθμό στην Κύπρο. Τελικά, ενώ εμείς τους δώσαμε το 10άρι μας, εκείνοι...

Μπορεί στην αρχή τα στατιστικά να ήθελαν την Ελλάδα στην 10άδα του τελικού της Eurovision, ωστόσο τελικά η Μαρίνα Σάττι έφτασε μέχρι την 11η. Βέβαια, μια θετική εξέλιξη ήταν ότι μας έφερε πιο κοντά με τους Ελβετούς που μας έδωσαν το 12άρι τους, αφού η τραγουδίστρια έγινε κολλητή φίλη με το Nemo.

Η χώρα όμως που περιμέναμε να μας στηρίξει αλλά τελικά δεν το έκανε ήταν η Κύπρος. Συγκεκριμένα, η γειτονική χώρας μας έδωσε μονάχα 7 βαθμούς γεγονός που παραξένεψε πολλούς.

Πολλοί θεώρησαν πως είναι αντίποινα για το χαμό που προκλήθηκε πριν μερικές εβδομάδες με την ΕΡΤ η οποία είχε αναφέρει πως θα δώσει πολύ χαμηλό βαθμό στην Κύπρο. Τελικά, ενώ εμείς τους δώσαμε το 10άρι μας, εκείνοι μας έδωσαν το 7άρι.

Πως σχολίασε λοιπόν το Twitter/X το 7 της Κύπρου στην Eurovision;

Η εμφάνιση της Κύπρου και της Ελλάδας

Οι τελικές πρόβες και τα σχόλια που έλαβε η ελληνική αποστολή μετά την εμφάνισή της στον Β’ ημιτελικό φαίνεται, πως πείσμωσαν την Μαρίνα Σάττι, καθώς το αποτέλεσμα που βγήκε στον τελικό ήταν αυτό που της άξιζε!

Ο απολυτός πανικός είδαμε να προκαλείται στο Μάλμε με το ελληνικό ”Ζάρι”. Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της ήταν στα καλύτερά τους κάνοντας ένα απίστευτο act, που θα μείνει αξέχαστο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Silia Kapsis που εκπροσώπησε την Κύπρο διαγωνίστηκε στην 20η θέση. Η 17χρονη τραγουδίστρια του Liar έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση που είχε πολύ χορό – αφού είναι και χορεύτρια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.