Γιώργος Τσαλίκης: «Με λέγανε κ@λ@γερε, σιχαμένε, ξεχασμένε…» – Ο λόγος που θα κινηθεί νομικά μετά τις δηλώσεις για την Μαρίνα Σάττι

May 23, 2024


Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, όπου απάντησε στα σκληρά λόγια που δέχτηκε στα social media μετά την τοποθέτηση του για την συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε Σουηδίας όπου εκπροσώπησε την Eurovision – δείτε εδώ τι είχε πει σε ανάρτηση του.O τραγουδιστής λοιπόν, πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά εναντίον ορισμένων λογαριασμών που μίλησαν χυδαία προς το …

...πρόσωπο του, λέγοντας πως δεν θα αφήσει κανέναν να τον φιμώσει - δείτε εδώ.Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη«Ήταν δύσκολες ημέρες. Κατέληξα να καταφύγω στη δικαιοσύνη. Ο μόνος λόγος με κάποιους θα ασχοληθώ και θα περάσω σε μηνύσεις, είναι ότι ενώ οι δικηγόροι μου τους ενημερώσανε,...

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, όπου απάντησε στα σκληρά λόγια που δέχτηκε στα social media μετά την τοποθέτηση του για την συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι στο Μάλμε Σουηδίας όπου εκπροσώπησε την Eurovisionδείτε εδώ τι είχε πει σε ανάρτηση του.

O τραγουδιστής λοιπόν, πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά εναντίον ορισμένων λογαριασμών που μίλησαν χυδαία προς το πρόσωπο του, λέγοντας πως δεν θα αφήσει κανέναν να τον φιμώσει – δείτε εδώ.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη

«Ήταν δύσκολες ημέρες. Κατέληξα να καταφύγω στη δικαιοσύνη. Ο μόνος λόγος με κάποιους θα ασχοληθώ και θα περάσω σε μηνύσεις, είναι ότι ενώ οι δικηγόροι μου τους ενημερώσανε, εκείνοι προκλητικά συνεχίσανε και λέγανε “Ακόμα δεν μας έκανες τίποτα; Ακόμα δεν μας πήρε ο δικηγόρος σου;”. Θα ασχοληθώ με μηνύσεις με τον κύριο Σφακιανάκη, μόνο με αυτούς που πραγματικά το ζητήσανε», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης για να υβριστικά σχόλια που δέχτηκε στα social media.

«Κοντεύω τα 50, με λέγανε κ@λ@γερε, σιχαμένε, ξεχασμένε και πάρα πολλά άσχημα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνω 180 live τον χρόνο και είμαι 48 χρονών. Ούτε γέρος είμαι, ούτε έκανα ηλικιακό ρατσισμό στη Μαρίνα. Εγώ είπα ότι δεν είναι πιτσιρίκα λέγοντας ότι ένας άνθρωπος κοντά στα 40, έχει πλήρη επίγνωση των πράξεων του. Αν έχεις την επίγνωση ότι κάνεις μια πράξη η οποία είναι πολιτική θέση, μετά να φερθείς και σαν 40αρης και να την στηρίξεις αυτή την άποψη και αν η ΕΡΤ έχει πρόβλημα να πεις εμένα η άποψη μου είναι αυτή. Εκεί θα την προσκυνούσα», είπε στο τέλος ξεσπώντας εναντίων των λογαριασμών αυτών, εξηγώντας παράλληλα τι εννοούσε όταν μίλησε για την Μαρίνα Σάττι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.