Καλομοίρα: Αμηχανία στον αέρα του Πρωίαν σε Είδον με ερώτηση της Μελιτά για την Eurovision – «Πώς να απαντήσω; Είμαι στην ΕΡΤ…»

May 9, 2024


Η Καλομοίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, σήμερα Πέμπτη 9/5 με αφορμή την Eurovision που διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας. Μάλιστα, απόψε στον Β ημιτελικό θα εμφανιστεί και η Ελλάδα (δείτε όλη την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι πριν προβληθεί στην ΕΡΤ).Μια ερώτηση λοιπόν, που δέχτηκε η τραγουδίστρια την έφερε σε μεγάλη αμηχανία, ωστόσο, με το χιούμορ της προσπάθησε να απαντήσει με τ…

...ον δικό της τρόπο.Τι συνέβη με την Καλομοίρα στο Πρωίαν σε Είδον Τζένη: Θα ξαναπήγαινες στη Eurovision; Καλομοίρα: Τι είπες; Περίμενε, ωραία ερώτηση, για πες.. Τζένη: Θα ξαναπήγαινες στη Eurovision; Καλομοίρα: Τι να πω; Πώς να απαντήσω; Τζένη: Ότι θέλεις.. Καλομοίρα: Δεν νομίζω! Δεν νομίζω,...

Η Καλομοίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, σήμερα Πέμπτη 9/5 με αφορμή την Eurovision που διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας. Μάλιστα, απόψε στον Β ημιτελικό θα εμφανιστεί και η Ελλάδα (δείτε όλη την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι πριν προβληθεί στην ΕΡΤ).

Μια ερώτηση λοιπόν, που δέχτηκε η τραγουδίστρια την έφερε σε μεγάλη αμηχανία, ωστόσο, με το χιούμορ της προσπάθησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο.

Τι συνέβη με την Καλομοίρα στο Πρωίαν σε Είδον

  • Τζένη: Θα ξαναπήγαινες στη Eurovision;
  • Καλομοίρα: Τι είπες; Περίμενε, ωραία ερώτηση, για πες..
  • Τζένη: Θα ξαναπήγαινες στη Eurovision;
  • Καλομοίρα: Τι να πω; Πώς να απαντήσω;
  • Τζένη: Ότι θέλεις..
  • Καλομοίρα: Δεν νομίζω! Δεν νομίζω, αυτόν τον καιρό

«Δεν είπα ότι δεν θέλω να πάω, είπα ότι δεν νομίζω αυτόν τον καιρό. Είμαι εδώ στην ΕΡΤ, δεν ξέρω, λέω γεια σε όλους! Ότι είναι να γίνει, θα γίνει», ξεκαθάρισε στο τέλος με χαμόγελο.

Να σημειώσουμε πως η Καλομοίρα σε συνέντευξη της πριν από μερικές ημέρες είχε αποκαλύψει πως όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision, της ζήτησαν να πληρώσει την διαμονή της στο ξενοδοχείο κάτι που έκανε. Μάλιστα, αυτό το γεγονός δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Μετά την συμμετοχή της, είχε πέσει σε κατάθλιψη – δείτε εδώ την συνέντευξη της με τις αποκαλύψεις.

Βέβαια, να αναφέρουμε πως η τραγουδίστρια είχε πει ξανά πως αυτή την περίοδο δεν θα πήγαινε στην Eurovision. Πριν 2 χρόνια είχε σκεφτεί να στείλει τραγούδι αλλά το μετάνιωσε. Βέβαια, είναι ανοιχτή σε προτάσεις για άλλες χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.