Αντρέας Μικρούτσικος για Δημήτρη Παπανώτα: «Πάντα θα ξύνει μια πληγή που κυρίως θα είναι δική του»

April 26, 2024


Την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Αντώνη Σρόιτερ για την εκπομπή «Αυτοψία», και συγκεκριμένα όσα ανέφερε για την απόφασή του να διαγράψει τον Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασαν στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο Αντρέας Μικρούτσικος συγκεκριμένα είχε πολλά να πει για τον δημοσιογράφο.Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Πή…

...ρα μια απόφαση βάση αυτών των οποίων άκουσα, μια απόφαση που ήταν απολύτως συνεπής με τις αξίες μου. Ο κ. Μητσοτάκης για ποιο λόγο κρατά βουλευτή του δεν ξέρει εάν θα με αποκαλέσει "ο ή η πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ"; Δηλαδή περνάμε με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για την ισότητα...

Την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Αντώνη Σρόιτερ για την εκπομπή «Αυτοψία», και συγκεκριμένα όσα ανέφερε για την απόφασή του να διαγράψει τον Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασαν στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο Αντρέας Μικρούτσικος συγκεκριμένα είχε πολλά να πει για τον δημοσιογράφο.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Πήρα μια απόφαση βάση αυτών των οποίων άκουσα, μια απόφαση που ήταν απολύτως συνεπής με τις αξίες μου. Ο κ. Μητσοτάκης για ποιο λόγο κρατά βουλευτή του δεν ξέρει εάν θα με αποκαλέσει “ο ή η πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”; Δηλαδή περνάμε με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο και μετά κρατάμε την ομοφοβία και τον ρατσισμό στα ψηφοδέλτια μας;».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Το ξεκαθάρισμα για την διαγραφή του Παπανώτα και η απάντηση του Δημήτρη – «Είναι λίγο αστείο να το λες αυτό»

Ο Δημήτρης Παπανώτας από την πλευρά του έδωσε συνέχεια στο θέμα, λέγοντας στο Happy Day: «Εμένα δεν με άκουσε. Νομίζω πως όταν χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση για κάποια πράγματα που άκουσες, ρωτάς και τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Δεν μου ζητήθηκε καμία συνάντηση μαζί του. Όταν παίρνεις απόφαση για κάποιον άνθρωπο βάσει πραγμάτων που άκουσες, μιλάς και με τον ίδιο, ακούς και τη δική του άποψη. Όταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ σε επιχείρηση, λαμβάνεις υπόψιν σου και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν, που αντί να πάνε στην παραλία, πήγαν σε ένα εκλογικό κέντρο και ψήφισαν έναν άνθρωπο. Βάσει αρχών και αξιών οφείλεις να τους υπολογίσεις και αυτούς», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τα σχόλια του Αντρέα Μικρούτσικο για τον Δημήτρη Παπανώτα

«Κατανοώ την πικρία του Δημήτρη. Δηλαδή καταλαβαίνω ότι μπήκε σε αυτή τη λογική, έγινε αυτό που έγινε, θεωρεί ότι τον χρησιμοποίησαν εσωκομματικά και συνέβη αυτό. Το κατανοώ. Έκανε ένα διορθωτικό και είπε γιατί είχε θυμώσει», δήλωσε από την πλευρά του Αντρέας Μικρούτσικος στον αέρα του Super Κατερίνα.

«Βάλε όμως ένα στοπ σε αυτό. Με τα περαιτέρω ή θα γίνεις ο πολέμιος ή προσπαθείς μονίμως να το ανακυκλώσεις. Το λέω με πολλή αγάπη απέναντι στον Δημήτρη. Εγώ στη θέση του, είτε θα πέρναγα στην αντίπερα όχθη και θα κήρυττα τον πόλεμο είτε, αφού διορθώνω και κάποια πράγματα, θα έβαζα μια τελεία. Θα έκανα ένα κείμενο τελειωτικό και ό,τι και να άκουγα, δεν θα απαντούσα», πρόσθεσε ο Αντρέας Μικρούτσικος για τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Τώρα, με την αναμόχλευση και τον λόγο του Δημήτρη που είναι ενθουσιώδης, πάντα θα ανακύπτουν τέτοια θέματα και πάντα θα ξύνει μια πληγή που κυρίως θα είναι δική του πληγή. Διότι τα κόμματα είναι σκληρόπετσα και προχωράνε, όπως και η πραγματικότητα είναι σκληρόπετση και προχωράει», κατέληξε ο Αντρέας Μικρούτσικος, μιλώντας μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.