Κωνσταντίνος Βασάλος – Σε σχέση με τη Μαρία Παπαγεωργίου; – Το κοινό ταξίδι στο Παρίσι και η απάντηση στις φήμες

April 25, 2024


Ανάπαυλα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που επέλεξε να περάσει αυτές τις μέρες μακριά από την Ελλάδα. Ο πρώην παίκτης του Survivor, και συνεργάτης της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», βρέθηκε στο Παρίσι και μεγάλο ενδιαφέρον έχει η παρέα του. Φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν σε σχέση με τη Μαρία Παπαγεωργίου, για τις οποίες ωστόσο έχει μιλήσει στο παρελθόν.Εκ νέου τρ…

...οφή για σχόλια έδωσαν ορισμένες αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου από την πόλη του Φωτός, το βράδυ της Τετάρτης 24 Απριλίου. Φυσικά πρωταγωνιστούσε ο πύργος του Άιφελ, αλλά μία σχεδόν πανομοιότυπη φωτογραφία δημοσίευσε στο instagram και η Μαρία Παπαγεωργίου πριν από λίγα λεπτά.Δείτε...

Ανάπαυλα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που επέλεξε να περάσει αυτές τις μέρες μακριά από την Ελλάδα. Ο πρώην παίκτης του Survivor, και συνεργάτης της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», βρέθηκε στο Παρίσι και μεγάλο ενδιαφέρον έχει η παρέα του. Φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν σε σχέση με τη Μαρία Παπαγεωργίου, για τις οποίες ωστόσο έχει μιλήσει στο παρελθόν.

Εκ νέου τροφή για σχόλια έδωσαν ορισμένες αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου από την πόλη του Φωτός, το βράδυ της Τετάρτης 24 Απριλίου. Φυσικά πρωταγωνιστούσε ο πύργος του Άιφελ, αλλά μία σχεδόν πανομοιότυπη φωτογραφία δημοσίευσε στο instagram και η Μαρία Παπαγεωργίου πριν από λίγα λεπτά.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν έχεις άντερα και θέλεις να τσαλακωθείς έλα…» – Η αναπάντεχη πρόσκληση στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βασάλου:

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Η φωτογραφία της Μαρίας Παπαγεωργίου:

Η ανάρτηση της Μαρίας Παπαγεωργίου

Μάλιστα, σε διαφορετικό στιγμιότυπο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγραφε: «Ρομαντική βραδιά απόψε», ενώ και η influencer ανέβασε φωτογραφίες από γεύμα για δύο, χωρίς ωστόσο να δείχνει τον παρτενέρ της.

Η απάντηση που είχε δώσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τη Μαρία Παπαγεωργίου

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε μιλήσει για τη Μαρία Παπαγεωργίου και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα:

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Αλίμονο! Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Φαίνεται περίεργο; Από το καλοκαίρι δεν συζητάμε κάτι άλλο. Είμαι από σχέση σε σχέση εγώ. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου παιδιά. Τώρα που το λέω θα πέσει η χώρα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.