Ελένη Μενεγάκη: «Όχι, δεν τρελάθηκα…» – Η όλο νόημα ατάκα για τις αλλαγές στην εμφάνισή της

April 19, 2024


Το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από το Mega έχει πλέον διαρρεύσει (δείτε εδώ περισσότερα) με την ίδια να μην επιβεβαιώνει άμεσα την είδηση για τις σημαντικές εξελίξεις, που αφορούν στο τηλεοπτικό της μέλλον.Με πιο έμμεσους τρόπους θα λέγαμε πως μιλάει η παρουσιάστρια για την επικείμενη αποχώρησή της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ατάκα της την Παρασκευή 19/4 στην εκπομπή Ελένη.Η ίδια εμφανίστη…

...κε με πολύ διαφορετικό look σε σχέση με τα συνηθισμένα. Με λεοπάρ φόρεμα και έντονο μακιγιάζ είδαμε την παρουσιάστρια με την ίδια να εξηγεί, πως μέσα από το μακιγιάζ φτιάχνει τη διάθεσή της.H εσκεμμένη αλλαγή στο make up της Ελένης Μενεγάκη«Καλησπέρα σας βρε παιδιά, εδώ και εμείς...

Το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από το Mega έχει πλέον διαρρεύσει (δείτε εδώ περισσότερα) με την ίδια να μην επιβεβαιώνει άμεσα την είδηση για τις σημαντικές εξελίξεις, που αφορούν στο τηλεοπτικό της μέλλον.

Με πιο έμμεσους τρόπους θα λέγαμε πως μιλάει η παρουσιάστρια για την επικείμενη αποχώρησή της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ατάκα της την Παρασκευή 19/4 στην εκπομπή Ελένη.

Η ίδια εμφανίστηκε με πολύ διαφορετικό look σε σχέση με τα συνηθισμένα. Με λεοπάρ φόρεμα και έντονο μακιγιάζ είδαμε την παρουσιάστρια με την ίδια να εξηγεί, πως μέσα από το μακιγιάζ φτιάχνει τη διάθεσή της.

H εσκεμμένη αλλαγή στο make up της Ελένης Μενεγάκη

«Καλησπέρα σας βρε παιδιά, εδώ και εμείς στη θέση μας. Όχι, δεν τρελάθηκα. Ξέρω ότι θα λέτε, κόκκινα κραγιόν, μάτια έντονα. Είναι αυτό που λες κάτσε να δοκιμάσω διάφορα, να θυμηθώ και τι άλλο μου πάει. Βγαίνω κάθε ημέρα ίδια, δε θέλω. Μου αρέσει έτσι και κάπως να παίζουμε και με αυτά. Εμείς τα κορίτσια με τα μακιγιάζ και τα κραγιόν μας, μας φτιάχνει λίγο η διάθεση ή αλλάζει ή τέλος πάντων αισθάνεσαι ακόμα καλύτερα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.