Σοκ και δέος: 100 χρονών δέντρο μεγαλώνει μέσα σε εκκλησία στα Γρεβενά

May 3, 2024


Αυτή η εκπληκτική εκκλησία βρίσκεται στη Σαμαρίνα, χτισμένη από το 1812.Είναι αφιερωμένη στην Παναγία και κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου πραγματοποιείται μεγάλη γιορτή στο χωριό, το οποίο συγκεντρώνει επισκέπτες από όλη τη χώρα.Με την ευκαιρία, δείτε το θαύμα της Παναγίας με την εικόνα που αναβλύζει αίμα.Κάποια στιγμή ένα μικρό πεύκο φύτρωσε μέσα στο ναό της εκκλησίας και τώρα βγαίνει με υπέροχο τρό…

...πο έξω από την οροφή! Το δέντρο είναι πάνω από 100 χρονών.Η Σαμαρίνα είναι ένα ορεινό χωριό της περιοχής των Γρεβενών, ένα από τα ψηλότερα χωριά της Ευρώπης, χτισμένο σε υψόμετρο περίπου 1.600 μέτρων. Είναι επίσης γνωστό ως το μεγαλύτερο χωριό της Ελλάδας και κάθε καλοκαίρι είναι...

Αυτή η εκπληκτική εκκλησία βρίσκεται στη Σαμαρίνα, χτισμένη από το 1812.

Είναι αφιερωμένη στην Παναγία και κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου πραγματοποιείται μεγάλη γιορτή στο χωριό, το οποίο συγκεντρώνει επισκέπτες από όλη τη χώρα.

Με την ευκαιρία, δείτε το θαύμα της Παναγίας με την εικόνα που αναβλύζει αίμα.

Κάποια στιγμή ένα μικρό πεύκο φύτρωσε μέσα στο ναό της εκκλησίας και τώρα βγαίνει με υπέροχο τρόπο έξω από την οροφή! Το δέντρο είναι πάνω από 100 χρονών.

Σοκ και δέος: 100 χρονών δέντρο μεγαλώνει μέσα σε εκκλησία στα Γρεβενά

Η Σαμαρίνα είναι ένα ορεινό χωριό της περιοχής των Γρεβενών, ένα από τα ψηλότερα χωριά της Ευρώπης, χτισμένο σε υψόμετρο περίπου 1.600 μέτρων. Είναι επίσης γνωστό ως το μεγαλύτερο χωριό της Ελλάδας και κάθε καλοκαίρι είναι γεμάτο από ντόπιους και επισκέπτες.

Το περιβάλλον και τα τοπία του είναι ιδανικά για τους λάτρεις των βουνών, των δασών και της φυσικής ομορφιάς.

Η Άρτεμις Αστεριάδη παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και το θαύμα της Παναγίας που την έσωσε.

Το μοντέλο, πριν λίγο καιρό, εξομολογήθηκε τα όσα βίωσε. «Μετά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, άρχισαν τα προβλήματα. Στα καλά καθούμενα, έπαθα μια πολύ μεγάλη αποκόλληση. Καθόμουν στον καναπέ και ξαφνικά, με έπιασε αιμορραγία. Έκλαιγα και έλεγα στον άνδρα μου “πάει το παιδί, το χάσαμε”. Μετά, λιποθύμησα και με πήγαν στο νοσοκομείο», είπε αρχικά.

«Είχα χάσει την πίστη μου, γιατί είχα περάσει πολύ δύσκολα. Ενώ ήμουν στο νοσοκομείο, εμφανίστηκε στο χέρι μου μια Παναγία να κρατά ένα μωρό κι από εκείνη τη μέρα, σταμάτησε το αίμα. Το λέω και ανατριχιάζω», συμπλήρωσε βουρκωμένη.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης της, εξακολουθούσε να έχει προβλήματα. Ωστόσο, ο σύζυγος και ο γιατρός της τη βοήθησαν πάρα πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.