Νικόλαος Γλύξμπουργκ και Τατιάνα Μπλάτνικ: Χωρισμός ”βόμβα” μετά από 14 χρόνια γάμου

April 19, 2024


Την Παρασκευή 19/4 έγινε γνωστή μια είδηση για την προσωπική ζωή του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, καθώς εκείνος και η Τατιάνα Μπλατνικ αποφάσισαν μετά από 14 χρόνια γάμου και κοινής ζωής να πάρουν διαζύγιο.Η είδηση γνωστοποιήθηκε και επίσημα μέσα από μια ανακοίνωση, που εξέδωσε το γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας (δείτε εδώ τη βίλα τους …

...στην Αθήνα).Όπως φαίνεται και από την παρακάτω ανακοίνωση το πρώην ζευγάρι πήρε συναινετικά την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους και μάλιστα θα εξακολουθούν να μένουν και οι δύο στην Ελλάδα και μετά το διαζύγιο τους.Η ανακοίνωση για το διαζύγιο του Νικόλαου Γλύξμπουργκ...

Την Παρασκευή 19/4 έγινε γνωστή μια είδηση για την προσωπική ζωή του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, καθώς εκείνος και η Τατιάνα Μπλατνικ αποφάσισαν μετά από 14 χρόνια γάμου και κοινής ζωής να πάρουν διαζύγιο.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε και επίσημα μέσα από μια ανακοίνωση, που εξέδωσε το γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας (δείτε εδώ τη βίλα τους στην Αθήνα).

Όπως φαίνεται και από την παρακάτω ανακοίνωση το πρώην ζευγάρι πήρε συναινετικά την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους και μάλιστα θα εξακολουθούν να μένουν και οι δύο στην Ελλάδα και μετά το διαζύγιο τους.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο του Νικόλαου Γλύξμπουργκ και της Τατιάνας Μπλάτνικ

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος», αναγράφεται στην ανακοίνωση της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας.

Νικόλαος Γλίξμπουργκ - Τατιάνα Μπλάτνικ - Διαζύγιο

Η αυτοκτονία του πατέρα της όταν ήταν 7 ετών

«Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 7 ετών, αυτοκτόνησε. Αυτό είναι ένα προσωπικό ταξίδι για και μία προσωπική δέσμευση. Αυτό είναι κάτι για το οποίο κανείς δεν μιλάει. Και όταν βγήκα να το πω και πολλοί άνθρωποι μου είπαν “Τατιάνα μην το κάνεις. Δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι αυτά τα πράγματα, αυτό είναι για το σπίτι”.

Αλλά η αλήθεια είναι πως 800 χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει 1 άνθρωπος κάθε 30 δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται να αποτελεί τόσο βάρος συνέχεια. Αλλά δεν ήτα τόσο η πράξη που με , ήταν η σιωπή γύρω από αυτή. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που σχεδόν μου έδωσε την άδεια να πω Τατιάνα βγες εκεί έξω, μίλα στον κόσμο και βεβαιώσου ότι κανείς δεν υποφέρει. Αν μπορείς να βοηθήσει έναν άνθρωπο.

Μέχρι τα 14 μου δεν γνώριζα πως ο πατέρας μου έχει αυτοκτονήσει, το έμαθα στα 17. Αλλά το να μιλήσω ανοιχτά το ένιωσα λίγο μετά τα 20. Πήγα στο Πανεπιστήμιο και έγραψε την πτυχιακή μου εργασία στην Κοινωνιολογιά με θέμα την αυτοχειρία. Ήμουν ανοιχτή σε αυτό το θέμα, αλλά νομίζω ότι υπάρχει ακόμη ντροπή για αυτό.

Το ψυχικό τραύμα ήταν μεγαλύτερο όταν έμαθα την αλήθεια, ίσως οι δάσκαλοι μου να γνώριζαν την αλήθεια, εγώ όμως δεν τη γνώριζα. Μετά από οκτώ χρονιά που ζω εδώ, είναι η πρώτη φορά που πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πραγματικά το σπίτι μου.

Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν…όπως όλοι! Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα.

Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι είναι μια χαρά το να μην είναι κάνεις τέλειος. Την πρώτη φορά που είδα την Ελλάδα, ήταν μέσα από τα ματιά του συζύγου μου. Τη ζήλεψα την Ελλάδα, γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την «άλλη» γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα», είχε πει χαρακτηριστικά η Τατιάνα Μπλάτνικ στις 8/3/22 στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.