Νικήτρια και στον «στίβο» της ζωής η Μαρία Αριστοτέλους – Νίκησε τον καρκίνο και χαμογελά ξανά η 32χρονη πρωταθλήτρια (video)

April 19, 2024


Δύο φωτογραφίες με διαφορά 6 μηνών. Στην πρώτη μια κοπέλα κρατά έναν υπέρηχο και στη δεύτερη τον σκίζει στα δύο.Το ξυρισμένο κεφάλι μαρτυρά πως δεν επρόκειτο για εγκυμοσύνη αλλά για διάγνωση καρκίνου, τον οποίο κοίταξε κατάματα και τον νίκησε. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη εξομολόγηση της αθλήτριας για την αρρώστια της.Τον συνέτριψε, τον έκανε χίλια κομμάτια. Ο λόγος για την υπέροχη Μαρία Αρ…

...ιστοτέλους Πρωτοχρονιά 2023. Η 32χρονη αθλήτρια από την Κύπρο, Μαρία Αριστοτέλους έγραφε στο Instagram.«Ανυπομονώ να γράψουμε μαζί μια – μια τις σελίδες σου. Με υγεία, αγάπη στις ψυχές μας και ευτυχία!».Τελικά το 2023 της έφερε τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής της, όμως, η ατρόμητη Μαρία...

Δύο φωτογραφίες με διαφορά 6 μηνών. Στην πρώτη μια κοπέλα κρατά έναν υπέρηχο και στη δεύτερη τον σκίζει στα δύο.

Το ξυρισμένο κεφάλι μαρτυρά πως δεν επρόκειτο για εγκυμοσύνη αλλά για διάγνωση καρκίνου, τον οποίο κοίταξε κατάματα και τον νίκησε. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόσφατη εξομολόγηση της αθλήτριας για την αρρώστια της.

Τον συνέτριψε, τον έκανε χίλια κομμάτια. Ο λόγος για την υπέροχη Μαρία Αριστοτέλους

Πρωτοχρονιά 2023. Η 32χρονη αθλήτρια από την Κύπρο, Μαρία Αριστοτέλους έγραφε στο Instagram.

«Ανυπομονώ να γράψουμε μαζί μια – μια τις σελίδες σου. Με υγεία, αγάπη στις ψυχές μας και ευτυχία!».

Τελικά το 2023 της έφερε τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής της, όμως, η ατρόμητη Μαρία ήταν σαν έτοιμη από καιρό.

«Κάποιες φορές πρέπει να χάσεις μικρές μάχες για να κερδίσεις τον πόλεμο».

Από μικρή ηλικία η Μαρία έδειξε πως είχε μέταλλο, ήταν γεννημένη νικήτρια. Όποιον στόχο και να έθετε τον πετύχαινε. Καταπιάστηκε με το άλμα επί κοντώκαι έγινε Βαλκανιονίκης.

Μπήκε στη Νομική και βγήκε με πτυχίο.

«Το όνειρο που είχα από παιδί να σπουδάσω νομική παρ’ όλες τις δυσκολίες έγινε εν τέλει πραγματικότητα».

Διαγνώστηκε με καρκίνο και εκείνη τον συνέτριψε μέσα σε λίγους μήνες.

«Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας, ούτε η κακιά αρρώστια. Ήταν καρκίνος και είναι παρελθόν!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.