Τζέιμς Καφετζής: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

April 19, 2024


Ο Τζέιμς Καφετζής το βράδυ της Πέμπτης 18/4 έκλεισε την πόρτα του Survivor πίσω του (δεν θα πούμε οριστικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, υπάρχει και… του χρόνου) και εσπευσμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πετά για Παναμά όπου θα συναντήσει τον πατέρα του!Μετά το ναυάγιο του κ. Λευτέρη στον Ειρηνικό Ωκεανό, μεταφέρεται σώος και…

... ασφαλής στον Παναμά όπου εκεί φρόντισε από ότι καταλαβαίνουμε η παραγωγή του Survivor να συναντηθεί με τον Τζέιμς και να πάρουν μαζί πια τον δρόμο του γυρισμού, λογικά για την Ρόδο, αφού η μητέρα (δείτε φωτογραφίες της εδώ) και τα αδέρφια του Ροδίτη πρώην παίκτη του ριάλιτι αναμένουν...

Ο Τζέιμς Καφετζής το βράδυ της Πέμπτης 18/4 έκλεισε την πόρτα του Survivor πίσω του (δεν θα πούμε οριστικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, υπάρχει και… του χρόνου) και εσπευσμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πετά για Παναμά όπου θα συναντήσει τον πατέρα του!

Μετά το ναυάγιο του κ. Λευτέρη στον Ειρηνικό Ωκεανό, μεταφέρεται σώος και ασφαλής στον Παναμά όπου εκεί φρόντισε από ότι καταλαβαίνουμε η παραγωγή του Survivor να συναντηθεί με τον Τζέιμς και να πάρουν μαζί πια τον δρόμο του γυρισμού, λογικά για την Ρόδο, αφού η μητέρα (δείτε φωτογραφίες της εδώ) και τα αδέρφια του Ροδίτη πρώην παίκτη του ριάλιτι αναμένουν πως και πως να τους συναντήσουν!

Η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή

Τζέιμς Καφετζής: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής διατηρεί με τους γονείς και τα αδέρφια του μια άκρως δεμένη σχέση. Όπως είχε αναφέρει ο Τζέιμς σε μια εξομολόγησή του στο παιχνίδι ο πατέρας του ήταν ο άνθρωπος που τον προέτρεψε να συμμετέχει και σε αυτό τον κύκλο του παιχνιδιού κι αν δεν είχε ταξιδέψει ο Τζέιμς στον Άγιο Δομίνικο θα ήταν με τον πατέρα του στο ιστιοφόρο που πια βρίσκεται στα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού (δείτε εδώ φωτογραφίες του).

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.