Γιάννης Ξανθόπουλος: «Σέρνουμε τα πόδια μας και εκείνος είναι μια χαρά» – Κύμα οργής από τον πατέρα του 19χρονου θύματος (video)

April 19, 2024


Στο «Πρωινό» του ANT1 μίλησε ο πατέρας του άτυχου 19χρονου θύματος τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.Με αφορμή το νέο βίντεο του τραγουδιστή στα social media, ο πατέρας του 19χρονου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1: «Δεν έχει τίποτα ο άνθρωπος, μια χαρά είναι. Εμείς έχουμε τον πόνο μας. Είναι μια χαρά, έκανε ό,τι έκανε. Τι λένε και τι δε λένε τώρα… Ο ζωντανός έχει κ…

αι την ελπίδα του, ο πεθαμένος δεν έχει καμία ελπίδα», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του άτυχου νεαρού.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Στο «Πρωινό» του ANT1 μίλησε ο πατέρας του άτυχου 19χρονου θύματος τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Με αφορμή το νέο βίντεο του τραγουδιστή στα social media, ο πατέρας του 19χρονου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1: «Δεν έχει τίποτα ο άνθρωπος, μια χαρά είναι. Εμείς έχουμε τον πόνο μας. Είναι μια χαρά, έκανε ό,τι έκανε. Τι λένε και τι δε λένε τώρα… Ο ζωντανός έχει και την ελπίδα του, ο πεθαμένος δεν έχει καμία ελπίδα», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του άτυχου νεαρού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.