Κατερίνα Λάσπα – Μιλάει για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό: «Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη»

April 19, 2024


Μία σπάνια εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Λάσπα, σε event εταιρείας κοσμημάτων, όπου και τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, με ένα επικό σχόλιο για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.«Έρχομαι από πολύ στενάχωρα οικογενειακά γεγονότα και δεν εμφανίζομαι συχνά», είπε αρχικά η Κατερίνα Λάσπα, χωρίς ωστόσο να δί…

...νει λεπτομέρειες σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπισε.Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, όπου δήλωσε ότι επικρατεί ηρεμία. «Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, δημιουργική, ξεκλέβω λίγο χρόνο και για εμένα, για ταξίδια. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη...

Μία σπάνια εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Λάσπα, σε event εταιρείας κοσμημάτων, όπου και τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, με ένα επικό σχόλιο για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega.

«Έρχομαι από πολύ στενάχωρα οικογενειακά γεγονότα και δεν εμφανίζομαι συχνά», είπε αρχικά η Κατερίνα Λάσπα, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, όπου δήλωσε ότι επικρατεί ηρεμία. «Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, δημιουργική, ξεκλέβω λίγο χρόνο και για εμένα, για ταξίδια. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη αλλά δεν υπάρχει αυτή την περίοδο. Ούτως ή άλλως τώρα είμαι και λίγο μεγαλοκοπέλα. Ωραίοι οι έρωτες αλλά θέλουμε υγεία, χαρά και να πουλάμε λίγο τρέλα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λάσπα.

Δείτε επίσης: «Είμαι καταπληκτικά και σας ευχαριστώ πολύ για…» – Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Λάσπα μετά το διαζύγιο της

Η αντίδραση της Κατερίνας Λάσπα στο διαζύγιο Ελένης-MEGA

Όσον αφορά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega η Κατερίνα Λάσπα δεν φάνηκε να γνωρίζει λεπτομέρειες. Όταν ενημερώθηκε σχετικά από τους ρεπόρτερ, σχολίασε λακωνικά: «Αλήθεια; Θλιβερό».

Όταν τη ρώτησαν για τις οικονομικές διαφορές που φαίνεται να είχε τελικά το κανάλι με τη συνάδελφό της, και που την οδήγησαν τελικά στην πόρτα της εξόδου, η Κατερίνα Λάσπα αντέδρασε με χιούμορ: «Εγώ θα το λύσω αυτό τώρα; Τι να κάνω; Θέλει δανεικά το Mega ή η κυρία Μενεγάκη;».

Δείτε το απόσπασμα, όπως προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.