Δημήτρης Παπανώτας: «Είναι πρόβλημα IQ» – Ολόκληρη η πεντάλεπτη συνέντευξη που οδήγησε στη διαγραφή του από το ΣΥΡΙΖΑ

April 19, 2024


Ο Δημήτρης Παπανώτας από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η θύελλα αντιδράσεων προς το πρόσωπό του, μετά τις δηλώσεις για τις κακοποιημένες γυναίκες, που οδήγησαν στη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως δεν προβλήθηκαν ποτέ ολόκληρες, με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί και το νόημα όσων είπε.Η συνέντευξή του είχε πραγματοποιηθεί στο ΣΚΑΙ και επειδή το μοντάζ είχε γίνει από τον Νίκο Παρτσ…

...ώλη, θεώρησαν πως οφείλουν να προβάλλουν ολόκληρο το βίντεο στον αέρα του Fay's Time, την Παρασκευή 19/4, με τον δημοσιογράφο στο παράθυρο να παρακολουθεί.Δείτε επίσης: Ήταν μαζί για 5 χρόνια - Η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Παπανώτα που πέθανε στα 42 τηςΟλόκληρη η δήλωση του Δημήτρη...

Ο Δημήτρης Παπανώτας από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η θύελλα αντιδράσεων προς το πρόσωπό του, μετά τις δηλώσεις για τις κακοποιημένες γυναίκες, που οδήγησαν στη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως δεν προβλήθηκαν ποτέ ολόκληρες, με αποτέλεσμα να αλλοιωθεί και το νόημα όσων είπε.

Η συνέντευξή του είχε πραγματοποιηθεί στο ΣΚΑΙ και επειδή το μοντάζ είχε γίνει από τον Νίκο Παρτσώλη, θεώρησαν πως οφείλουν να προβάλλουν ολόκληρο το βίντεο στον αέρα του Fay’s Time, την Παρασκευή 19/4, με τον δημοσιογράφο στο παράθυρο να παρακολουθεί.

Δείτε επίσης: Ήταν μαζί για 5 χρόνια – Η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Παπανώτα που πέθανε στα 42 της

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα που οδήγησε στη διαγραφή του από το ΣΥΡΙΖΑ χωρίς μοντάζ

Στην αρχή, ο δημοσιογράφος μιλάει για το κακό μάτι, ενώ μόλις η δημοσιογράφος τον ρώτησε για την Νόνη Δούνια, απάντησε:

«Εγώ είμαι του ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι θέλετε για την Δούνια θα το ρωτήσετε στον Κωνσταντάρα που είναι δεξιός, εγώ είμαι αριστερός. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Ρωτήστε με για αριστερούς πολιτικούς, τους δεξιούς δεν τους ξέρω, δεν τους παρακολουθώ, δεν με ενδιαφέρουν. Οι απόψεις τους είναι 100% αντίθετες από μένα, δεν με νοιάζει. Είναι υποψήφια; Άλλο θέμα… Κατά τα άλλα δεν με αφορά, δεν έχω να πω κάτι.

Η κα. Δούνια έχει πάθει αυτό που έχουν πάθει πολλοί τελευταία, το να συγχέουν τα δικαιώματα των γυναικών για οτιδήποτε μιλάμε. Αυτό είναι μια υστερία. Κόψτε αυτή την υστερία, γιατί δεν ζούμε στο Ιράν. Ζούμε στη Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν ξέρω αν η κα. Δούνια νιώθει πάρα πολύ ταλαιπωρημένη ως γυναίκα από διάφορα. Δεν το βλέπω κιόλας. Στην καριέρα της μια χαρά, στη Βουλή μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει και νιώθει καταπιεσμένη.

Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της. Στις δουλειές τις μεταχειρίζονται μια χαρά, έχουν τους μισθούς τους. Άκουσα πρόσφατα μία άλλη κυρία να λέει ότι πληρώνονται λιγότερο. Βλέπεις στην τηλεόραση να πληρώνονται λιγότερο οι γυναίκες; Όχι, περισσότερο μάλλον.

Επομένως δεν καταλαβαίνω γιατί όλη αυτή η γκρίνια. Είναι μία γκρίνια, πώς μετά τον πόλεμο ο κόσμος από την πείνα του έμεινε να θέλει να είναι γεμάτο το ψυγείο, το κατοχικό σύνδρομο, και καλύτερα να λήγουν και να τα πετάει… ένα τέτοιο σύνδρομο υπάρχει και με το θέμα της ισότητας. Εκτός αν ζω εγώ σε μία άλλη κοινωνία και όχι την ελληνική, όπου δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα και σε ένα άλλο μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας υπάρχουν. Δεν ξέρω…

Το σχόλιο που έκανα για την ηλικία της κα. Δούνια δεν αφορούσε τις γυναίκες. Και απορώ με το IQ… Για έναν άντρα είναι τιμή του να ξεκινάει μία καριέρα στα 50; Να θυμηθεί στα 50 να ξεκινήσει την καριέρα του; Εσείς αν είχατε έναν γιο θα θέλατε να το θυμηθεί στα 50; Είναι θέμα ανοησίας να νομίζεις ότι αυτό αφορά τις γυναίκες ενώ αυτό για έναν άντρα δεν θα ίσχυε. Είναι πρόβλημα IQ. Πρέπει να λέμε “όλοι και όλες” συνέχεια;», αναφέρει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας – Το επτασφράγιστο μυστικό για την ηλικία του και ο θάνατος που τον στιγμάτισε

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.