Στέφανος Τσιτσιπάς: Η σύντροφός του Πάουλα Μπαντόσα δηλώνει περήφανη για τη νίκη του στο Μόντε Κάρλο

April 17, 2024


Ένα ακόμα μεγάλο τρόπαιο πρόσθεσε στο παλμαρέ του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού την περασμένη Κυριακή κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στο Masters του Μόντε Κάρλο. Ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους, που έσπευσαν να τον συγχαρούν ήταν βεβαίως ο πατέρας του, και προπονητής του, Απόστολος Τσιτσιπάς, τα αδέρφια του και η επίσης τενίστρια σύντροφός του Πάουλα Μπαντόσα.Σε ένα video που ανέβηκε στα social …

...media, η Πάουλα Μπαντόσα δήλωσε περήφανη για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη νίκη του στο Μόντε Κάρλο, σημειώνοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φθάσει εκεί. Πιο συγκεκριμένα, η Ισπανίδα τενίστρια ανέφερε τα εξής: «Γεια σου Στεφ, ξέρεις ήδη τα πάντα, αλλά είμαι πολύ περήφανη...

Ένα ακόμα μεγάλο τρόπαιο πρόσθεσε στο παλμαρέ του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού την περασμένη Κυριακή κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στο Masters του Μόντε Κάρλο. Ανάμεσα στους δικούς του ανθρώπους, που έσπευσαν να τον συγχαρούν ήταν βεβαίως ο πατέρας του, και προπονητής του, Απόστολος Τσιτσιπάς, τα αδέρφια του και η επίσης τενίστρια σύντροφός του Πάουλα Μπαντόσα.

Σε ένα video που ανέβηκε στα social media, η Πάουλα Μπαντόσα δήλωσε περήφανη για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη νίκη του στο Μόντε Κάρλο, σημειώνοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φθάσει εκεί. Πιο συγκεκριμένα, η Ισπανίδα τενίστρια ανέφερε τα εξής: «Γεια σου Στεφ, ξέρεις ήδη τα πάντα, αλλά είμαι πολύ περήφανη για εσένα, για ό,τι πέτυχες στο Μόντε Κάρλο. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο, ξέρω από τι προερχόσουν. Νιώθω και ένα μικρό κομμάτι όλου αυτού. Είμαι πολύ περήφανη και νομίζω ότι είναι μόνο η αρχή».

Δείτε επίσης: Τέλος στις φήμες χωρισμού – Η στιγμή που ο Στέφανος Τσιτσιπάς ”άρπαξε” τη Μπαντόσα και τη φίλησε δημόσια

Οι δηλώσεις αγάπης του Στέφανου Τσιτσιπά για την Πάουλα Μπαντόσα

Αμοιβαία τα αισθήματα, αφού σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε εκφράσει τη στήριξή του στη σύντροφό του.

«Είμαι ερωτευμένος και δεν έχω σκοπό να το κρύψω. Είμαι ευτυχισμένος με το άτομο που είμαι μαζί, μοιράζομαι τη ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος, που αυτό το άτομο βρίσκεται στο τένις και καταλαβαίνει την ψυχολογική κατάσταση, που μπορεί να βρίσκομαι κάποιες φορές. Είναι ένα άτομο, το οποίο με καταλαβαίνει και με υποστηρίζει. Ξέρει ο ένας για τον άλλον, ότι είμαστε φτιαγμένοι να είμαστε μαζί. Ακούγεται κλισέ, αλλά από την πρώτη στιγμή ξέραμε, ότι θα είμαστε μαζί.

Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από το να είμαστε απλά μαζί, εντός κι εκτός γηπέδου. Ήταν δίπλα μου σε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές, και μου θυμίζει, ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Θα μπορούσε να μαγειρεύει και καλύτερα, δεν καθαρίζει, ούτε σιδερώνει. Σιδερώνω, όμως εγώ και μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τενίστας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.