Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Αποφάσισε να γεννήσει φυσιολογικά και να…» – Η αποκάλυψη για την κόρη που θα αποκτήσει με την Ιλάειρα και την φαντασμαγορική βάφτιση που ετοιμάζουν

April 30, 2024


Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 30 Απριλίου, και συζήτησαν για τον ερχομό του πρώτο τους παιδιού, σε περίπου δύο μήνες από τώρα. Απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η δεύτερη στην αρχή της εγκυμοσύνης της, για τον τοκετό, αλλά και την βάφτιση που σκοπεύουν να κάνουν λίγο μετά τ…

...η γέννα (δείτε εδώ την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου όταν ο πρώτος της ανέφερε τον Ανδρέα Μικρούτσικο).Οι αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση για το μωρό που περιμένουν«Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Είμαι 7 μηνών, σε δύο μήνες έρχεται κοντά μας...

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 30 Απριλίου, και συζήτησαν για τον ερχομό του πρώτο τους παιδιού, σε περίπου δύο μήνες από τώρα. Απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η δεύτερη στην αρχή της εγκυμοσύνης της, για τον τοκετό, αλλά και την βάφτιση που σκοπεύουν να κάνουν λίγο μετά τη γέννα (δείτε εδώ την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου όταν ο πρώτος της ανέφερε τον Ανδρέα Μικρούτσικο).

Οι αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση για το μωρό που περιμένουν

«Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Είμαι 7 μηνών, σε δύο μήνες έρχεται κοντά μας η μικρούλα και είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι. Μάλλον λιονταράκι θα είναι γιατί θα είναι στις 27 Ιουλίου. Δεν έχουμε πρόβλημα, ας είναι και καρκινάκι, ας είναι και λέων. Είχα πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη στις αρχές και χαίρομαι πάρα πολύ που πλέον οι γυναίκες το λένε. Ήταν ταμπού ότι είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής της γυναίκας κι όλα αυτά. Είναι δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Είχα πολλούς εμετούς. Δεν είχα αποκόλληση, αλλά έκανα τρεις εμετούς τη μέρα. Αν δεν είχα δίπλα μου τη μανούλα μου να τρέχει συνέχεια… Ο άντρας μου δουλεύει προσπαθούσε να είναι δίπλα μου, αλλά πόσο…», είπε η 24χρονη και αποκάλυψαν πως έχουν ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο.

«Αυτό που θα νιώσουμε εκείνη την ώρα δεν περιγράφεται. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισε να γεννήσει φυσιολογικά και να το ζήσουμε όλο αυτό. Εννοείται ότι θα είμαι στον τοκετό, λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Στην Κύπρο θα γεννήσουμε, αλλά Ελλάδα θα βαφτίσουμε. Οι νονοί είναι ένα κυπριακό ζευγάρι, ο Ευθύμιος Δίπλαρος ένας Κύπριος πολιτικός, και η Αργυρώ Ροτσίδου, η σύζυγός του, είναι οικογενειακοί μας φίλοι χρόνια. Έχουν και παιδιά, είναι άνθρωποι που έχουν περάσει πάρα πολλά στη ζωή τους, τους θέλαμε για να αγκαλιάσουν το παιδάκι», δήλωσε έπειτα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και πρόσθεσε:

«Δεν διαλέξαμε ανθρώπους της σόουμπιζ, επειδή σε αυτόν τον χώρο έχω μάθει ότι σήμερα μπορεί να είμαστε μια ωραία παρέα και να τα λέμε και αύριο το πρωί να αλλάξει κάτι, δεν ήθελα, φοβόμουν λίγο. Όλα αυτά τα χρόνια μου έχει συμβεί πολλές φορές να είμαι κοντά με έναν άνθρωπο και μετά να τον ακούσω να λέει μιλάει με απίστευτα λόγια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.