Νόνη Δούνια: «Κλείνουμε 20 χρόνια με τον σύζυγό μου! Θέλει να κάνουμε…» – Ο γάμος με τον Κυριάκο Μουρατίδη, η Ευρωβουλή και το modeling

April 17, 2024


Η Νόνη Δούνια, το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, και συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα. Προχώρησε σε δηλώσεις, δηλαδή, για την καριέρα της στο modeling, αλλά και την παρουσία της στον χώρο της τηλεόρασης γενικότερα.Αναφέρθηκε, επίσης, στην ενασχόλησή της με τον πολιτική (έχει θέσει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές πο…

...υ θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο), ενώ απάντησε και για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Κυριάκο Μουρατίδη.Οι δηλώσεις της Νόνης Δούνια«Είμαι πάντα έτοιμη. Δεν φοβάμαι να στραπατσαριστώ, να φάω τα μούτρα μου και να κάνω λάθη. Είμαι έτοιμη να δώσω τον αγώνα μου και...

Η Νόνη Δούνια, το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, και συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και για όλα. Προχώρησε σε δηλώσεις, δηλαδή, για την καριέρα της στο modeling, αλλά και την παρουσία της στον χώρο της τηλεόρασης γενικότερα.

Αναφέρθηκε, επίσης, στην ενασχόλησή της με τον πολιτική (έχει θέσει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο), ενώ απάντησε και για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Κυριάκο Μουρατίδη.

Οι δηλώσεις της Νόνης Δούνια

«Είμαι πάντα έτοιμη. Δεν φοβάμαι να στραπατσαριστώ, να φάω τα μούτρα μου και να κάνω λάθη. Είμαι έτοιμη να δώσω τον αγώνα μου και να κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ. Ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει. Εγώ πάντα δίνω τον αγώνα μου… Είναι εξαιρετικά τα χρήματα στην Ευρωβουλή, αλλά δεν είναι αυτό που ακούγεται το ποσό που έρχεται στα χέρια σου. Δεν έχουμε όλοι κίνητρο το χρήμα. Αυτό το σκέφτονται όσοι έχουν ως κίνητρο το χρήμα», είπε αρχικά για το νέο της βήμα.

Δείτε επίσης: Ο Δημήτρης Παπανώτας “καρφώνει” τη Νόνη Δούνια: «Καλή επιτυχία στην Ευρωβουλή, να μάθει σε όλους μόντελιγκ…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.