Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη – Δεκάδες αυτοκίνητα έπεσαν στο ποτάμι – Φόβοι για πολλούς νεκρούς

March 29, 2024


Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που κατέρρευσε η γέφυρα στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τις αρχές να εκφράζουν φόβους για τυχόν θύματα.Ένα μεγάλο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων συγκρούστηκε με τη γέφυρα Key, προκαλώντας την πλήρη κατάρρευσή της. Υπάρχουν αναφορές για πολλά αυτοκίνητα και άνθρωπους που πιθανόν να έχουν παγιδευτεί στο νερό μετά την κατάρρευση.Σύμφω…

...να με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Βαλτιμόρης, πιστεύεται ότι έως και 20 εργάτες έπεσαν στον ποταμό Πατάπσκο μετά την κατάρρευση της γέφυρας.Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σημαντικές ζημιές, με τη μισή γέφυρα βυθισμένη στο νερό.Στο σημείο έχουν σπεύσει σωστικά...

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που κατέρρευσε η γέφυρα στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τις αρχές να εκφράζουν φόβους για τυχόν θύματα.

Ένα μεγάλο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων συγκρούστηκε με τη γέφυρα Key, προκαλώντας την πλήρη κατάρρευσή της. Υπάρχουν αναφορές για πολλά αυτοκίνητα και άνθρωπους που πιθανόν να έχουν παγιδευτεί στο νερό μετά την κατάρρευση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Βαλτιμόρης, πιστεύεται ότι έως και 20 εργάτες έπεσαν στον ποταμό Πατάπσκο μετά την κατάρρευση της γέφυρας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σημαντικές ζημιές, με τη μισή γέφυρα βυθισμένη στο νερό.

Στο σημείο έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία ενώ καθ’ οδόν βρίσκεται και ο δήμαρχος Μπράντον Σκοτ.

Το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων το Dali είναι σημαία Σιγκαπούρης. Το πλοίο έχει μήκος 300 μέτρα και κατευθυνόταν προς το Κολόμπο στη Σρι Λάνκα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.