Οργή του Γιάννη Καλλιάνου στην κηδεία του πατέρα του: «Όλα θα πάρουν το δρόμο τους»

April 27, 2024


Ο Γιάννης Καλλιάνος δεν έχει κρύψει την οργή του για τον τρόπο, με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, προειδοποιώντας αρκετές φορές πως θα ακολουθήσει την νομική οδό και δείχνοντας μέσω social media εκ νέου την απογοήτευσή του για την αντιμετώπιση, που έτυχε στην οικογένειά του.Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε, ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους και η αλήθεια θα λάμψ…

...ει, κάτι που οφείλει στον αείμνηστο πατέρα του, του οποίου η κηδεία γίνεται σήμερα (27/4).Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για την κηδεία του πατέρα του«Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου. Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε,...

Ο Γιάννης Καλλιάνος δεν έχει κρύψει την οργή του για τον τρόπο, με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, προειδοποιώντας αρκετές φορές πως θα ακολουθήσει την νομική οδό και δείχνοντας μέσω social media εκ νέου την απογοήτευσή του για την αντιμετώπιση, που έτυχε στην οικογένειά του.

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε, ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους και η αλήθεια θα λάμψει, κάτι που οφείλει στον αείμνηστο πατέρα του, του οποίου η κηδεία γίνεται σήμερα (27/4).

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για την κηδεία του πατέρα του

«Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου. Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε, και που με αγάπη και στοργή μας μεταλαμπάδευσε, δεν σκοπεύω προς το παρόν να αναφέρω τίποτα παραπάνω πέραν τούτου:

Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς σαν οικογένεια. Και για να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειας μου.

Αιωνία του η μνήμη».

«Δεν αξιολογήθηκε σωστά η κατάσταση του Δημήτρη Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε στον «Χαμογέλα και Πάλι!» για την υπόθεση.

«Δεν έχουν ακόμα τον ιατρικό φάκελο. Ο ανθρώπινος πόνος είναι ένα βίωμα που δεν έχει σχέση με τα αξιώματα αλλά βιώνεται με ακραίο τρόπο από τους ανθρώπους που έχουν ‘’ψηλά’’ την οικογένεια. Από ότι φαίνεται δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου. Η οικογένεια εκλιπαρούσε και το νοσοκομείο, λες και δεν έχει σημασία η ζωή αλλά το πρωτόκολλο, στάθηκαν πίσω από αυτό. Ο άνθρωπος ακρωτηριάστηκε σε ένα δωμάτιο, έπεσε σε κώμα και έχασε τη ζωή του. Η υπόθεση αυτή έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις αλλά αυτό δεν αφορά εμένα. Εγώ ζήτησα τον φάκελο νοσηλείας και η διαδικασία είναι συγκεκριμένη, θα μελετήσουμε τον φάκελο και όλα τα προβλήματα υγείας και εφόσον διαπιστωθεί από την ομάδα ειδικών πως έχουν τελεστεί εγκληματικές πράξεις από αμέλεια θα πρέπει να μηνύσουμε τους γιατρούς για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και η οικογένεια έχει δικαίωμα να ζητήσει αποζημιώσεις. Το κράτος θα ορίσει πραγματογνώμονες για να αποφανθούν εάν υπάρχει ιατρική αμέλεια. Αυτή είναι η διαδικασία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.